Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" проходить у Кубку "Нижній Коропець" (ФОТО, ВІДЕО)
09:27
"Мункач" проходить у Кубку "Нижній Коропець" (ФОТО, ВІДЕО)
В 1/16 фіналу крайового кубка МФА зустрічався з бронзовим призером першої ліги західної зони – командою ФК «Нижній Коропець».

Нижньокоропецька команда ще до початку поєдинку змушена була вдатися до кардинальних змін через вимушену заміну воротаря, так як їх постійний страж воріт не мав права грати проти свого клубу – тож у рамку воріт став польовий гравець Василь Монда. Але в цілому Василь зі своїми обов’язками справився.
 
Свої корективи в перебіг подій на полі вніс шквальний вітер на полі в Середньому. Команда, яка грала проти вітру практично змушена була більшість передач виконувати низом, бо всі верхові завертали назад.
 
Саме мукачівці мали перевагу вітра в першому таймі й скористалися цим на 22-й хвилині – Артем Баятян прийняв м’яч в штрафному майданчику суперника й низом чітко відправив його у сітку воріт суперника. Але далі суперник зміг відтіснити гру до центра поля й раз по раз намагався контратакувати. Підопічні Віктора Ряшка мали ще кілька хороших нагод, щоб збільшити свою перевагу, однак не зуміли скористатися зі своїх переваг.
 
У другому таймі МФА хоч і володів ініціативою та дозволяв супернику здійснювати доволі гості випади. Пощастило, що наші захисники не дали в завершальний момент нападникам «Нижнього Коропця» завдати вирішального удару. А зробив остаточною нашу перемогу Іван Байса, який після відскоку вразив володіння В.Монди на завершальній хвилині гри. Тож 2:0 і наша команда крокує до наступної стадії розіграшу кубка, де в 1/8 зійдеться з ФК «Ужгородом».

 
Стадіон смт. Середнє
 
МФА U-19 – ФК «Нижній Коропець» – 2:0 (1:0)
 
Голи: Баятян 22, Байса 90
 
МФА: Одінцов Артем, Максимець Віталій, Мельник Назар, Береш Антон, Синишин Святослав, Атамась Артем, Цвик Микола (Дністрянський Олександр 59), Навроцький Максим (Смітюха Олег 46), Грицак Назар (Лозан Олег 78), Кодря Максим (Кривка Василь 89), Баятян Артем (Байса Іван 72).
Запасні: Колісник Максим, Комановський Олександр.
Тренер: Віктор Ряшко
 
ФК «Нижній Коропець»: Монда Василь, Маринець Василь, Сорока Євген, Росул Ерік, Васільєв Владислав, Мкртчян Генріх, Трухан Михайло, Олберт Олег, Йовбак Іван, Магоч Владислав, Бундаш Йосип.
Запасні: Шіц Іван, Сабов Василь, Смагін Віктор, Гарапко Ігор.
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 961 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: