Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" розправляється з "Боржавою" (ФОТО)
12:07
"Мункач" розправляється з "Боржавою" (ФОТО)
Мукачівська команда бере реванш за поразку у першому турі у Довгому.

Вже з перших хвилин на володіння юного боржавського стража воріт Василя Кертиса понісся шквал атак господарів. Кілька з них лише через невезіння не стали результативними. Але вже на другій хвилині потужний удар з-за меж карного майданчика воротар довжанської команди не зміг втримати, а на добиванні вміло зіграв нападник мукачівців Іван Качур.  

Підопічні Золатан Сільваші після забитого голу завелися ще більше й затисли команду з Іршавщини до власного штрафного майданчика, змушуючи довжан елементарно грати на відбій. Звісно, в такому ритмі в захисників через певний час втрачається  концентрація. І вже на 25-й хвилині захисник «Боржави» зносить хавбека господарів Олексія Хоменка у власному штрафному майданчику. Пенальті бездоганно виконує Віктор Гей.

На третій гол довелося чекати  7 хвилин – знову Іван Качур реалізовує тотальну перевагу господарів у гол, вміло замкнувши передачу партнерів. А через три хвилин Віктор Гей робить рахунок розгромним – 4:0.

Вболівальники на трибунах дивувалися як «Мункач» спромігся поступитися «Боржаві» на виїзді, на що тренер зауважив – це був перший тур, відчувалася незіграність команди, вплинув і стан поля в Довгому, підтримка домашніх трибун – все зіграло свою роль на першу поразку в сезоні для «Мункача». Але  і в Мукачеві  гості  таки зуміли відповісти бодай голом престижу. Після того, як у «Мункача» відбулися чисельні заміни, в одній з атак юркий нападник боржавців Віталій Сурмач втікає від своїх опікунів і вміло пробиває низом по-під ближню стійку.

Хоча гості мали можливість провести й другий гол: після навісу з лівого флангу верхову боротьбу на краю воротарського майданчика у молодих оборонців «Мункача» виграв досвідчений Юрій Куцкір, який завдав «зрячий» удар головою, на допомогу воротарю господарів Юрію Андрушко в цьому епізоді прийшла поперечина.

Та й гостям щастило: після гострих атак мукачівців. Зокрема, на 86 хвилині Василь Дан зумів продертися через захисні редути довжанців і завдав потужного удару метрів з 15 – потрапив в перекладину воріт суперника, а в інших епізодах свою майстерність продемонстрував юний кіпер боржавців Василь Кертис.

Тож 4:1 такою була перемога «Мункача» в цьому двобої.


Арбітр: Андрій Сімку (Берегово);
Асистенти арбітра: Золтан Кота, Саболч Алмаші (Берегово);
Четвертий арбітр: Вадим Шварц.

Стадіон СОК ДЮСШ м.Мукачево. Глядачів – 150

ФК «Мункач» (Мукачево) – «Боржава» (Довге) – 4:1 (4:0)

Голи: Качур 2, 32; Гей 25 (пен.),35 – Сурмач 74

ФК «Мункач»: Сільваші (Андрушко 67), Міклош (Хміль 57), Кундрик (Когутка 46), Трухан (Франчук), Трачук, Гей, Русин (Буда 57), Тома, Апостолюк, Хоменко, Качур (Дан 61).
Запасний: Кривенько.
Тренер: Золтан Сільваші

ФК «Боржава»: Кертис В., Кузьма, Батрин (Якуб 84), Урста, Штефко, Шуста (Кертис Я.), Каганець, Сурмач, Куцкір, Ганчич, Бурч (Шандра 65).
Запасний: Погайда
Тренер: Василь  Фірка

Попередження: Гей 17, Буда 82.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1163 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: