Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" та "Дийдо" обійшлися без голів (ФОТО)
19:28
"Мункач" та "Дийдо" обійшлися без голів (ФОТО)
Єдиний матч в передостанньому турі, в якому не було забито голів, пройшов у Мукачеві.

Обидві команди в цьому сезоні вже не борються за нагороди, тож грали власне для глядачів, яких незважаючи на осінню прохолоду, зібралося чимало. В «Мункача» був певний борг перед ними, адже на виїзді в Дийді наша команда поступилася 0:3, тож очікувалося, що буде реванш.

Та гра вийшла рівною, насиченою безкомпромісною боротьбою, з мінімумом моментів біля воріт. Мукачівці в першому таймі турбували стража воріт «Дийди» дальніми ударами з-за меж карного майданчика – Іштван Шош грав надійно. До активу гостей можна віднести хіба що вміння зав’язати гру в центрі та руйнування атак господарів.

Другий тайм не відрізнявся від першої половини зустрічі. Мукачівці перед карним майданчиком гостей подовгу возилися з м’ячем, були нагоди, коли напрошувався удар, а гравець «Мункача» віддавав передачу, й гострота втрачалася. Гості могли відповісти контратаками, навіть були моменти коли атака проходила за чисельною переваги «Дийди» та нападник гостей забігали в офсайд, а в одному моменті задум гравця прочитав Марк Когутка і ліквідував небезпеку. Тож хороша рівна гра завершилася нічиєю – 0:0.


Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород).
Асистенти арбітра: Томаш Бабич, Юрій Шимон (Ужгород)

Стадіон СОК ДЮСШ м.Мукачево. Глядачів: 450

«Мункач» (Мукачево) – «Дийдо» (Дийдо) – 0:0

«Мункач»: Сільваші, Кундрик (Трачук 46, Вісторобський 77), Когутка, Трухан (к), Буда, Міклош,  Русин, Хоменко, Шведюк, Франчук (Хміль 50), Качур.
Запасний: Дядюк
Тренери: Дьордь Короловські, Золтан Сілваші

«Дийдо»: Шош, Антал, Береш, Лисиченко,  Кохан (к), Кемень Г., Кемень Ч., (Товт 51), Чубірко (Качов 63), Барта, Скунзяк (Грицкевич 75).
Тренер: Іштван Гіді.
.
Попередження: Вісторобський 81 – Шоош 23 Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 953 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: