Головна » Усі публікації » » "Мункач" та "Ф.Медвідя" розійшлися без голів
23:41
"Мункач" та "Ф.Медвідя" розійшлися без голів
У першому матчі групи Е глядачі так і не побачили голів.

В Середньому панувала суто англійська погода – сирість і туман. Якщо в першій половині через туман ще можна було споглядати за грою, то в другому таймі він ще більше згустився й на відстані 40-50 метрів важко було щось розгледіти.

Обидві команди переглядали своїх новачків,але якщо в стартовому складі  давидківців відбулися точкові ротації, натомість,  в  мукачівців склад повністю з нових облич, які нині перебувають на перегляді: Гогерчак та Бобик у складі «Мункача» відомі вболівальникам за виступами в минулому сезоні за «Спартакус»,  Дан, Вісторобський та Франчук лише в мнулому сезоні почали виходити в основі «Мункача».  Не секрет, що спортивний директор «Мункача» пропагує в команді «барселонівський стиль» гри – тотальний контроль м’яча, гра в один-два дотики, швидке пересування. Саме таку гру прагнули нав’язати команді нашого легендарного земляка з Давидкова. Та переможці Ліги Чемпіонів перед власним карним майданчиком діяли цупко й не давали можливості номінальним господарям вийти на ударну позицію. Лише десь на 7 хвилині Євген Підлепенець пробивав з метрів 20 воротар спокійно приборкав м’яч, далі завдавав пострілу Дмитро Боднарук – знову надійно грає кіпер. Далі на 23-й хвилині страж воріт давидківців неабияк виручив команду – Є. Підлепенець вивалився правим краєм на ворота суперника, й маючи чудову можливість для удару вирішив зіграти до вірного й віддав передачу на дальню стійку, та цей задум вміло прочитав кіпер й відбиває м’яч, а далі вже підстрахували оборонці.

Колектив «Ф.Медвідя» відповів не менш гостро, мукачівці чомусь призабули нападника суперника у власному карному майданчику, той пробивав та надійно зіграв воротар. Ще двічі голкіпер «Мункача» нейтралізував спроби нападників вразити його володіння.
 
В другому таймі тренерський штаб «Мункача»  здійснив кадрові перетурбації, даючи  можливість всім хлопцям пограти. Саме підопічні З. Сільваші були ближчим до перемоги – на 60-й хвилині  Василь Дан головою замикав навісну передачу – м’яч в сантиметрах пролетів над поперечиною.

Тож лише нічия без голів.


Арбітр: Юрій Шимон (Ужгород);
Асистенти арбітра: Мирослав Горгош, Сергій Боднар (Ужгород).

«Мункач» (Мукачево) – «Ф. Медвідя» (Нове Давидково) – 0:0

«Мункач»: Кандиба Артем, Мосевич Віталій, Ковачік Павло, Гогерчак Руслан, Гіберт Владислав (Папарига Роман 45), Паршин Валерій, Ярмошенко Владислав (Вісторобський Денис 49),Зуєв Владислав, Підлепенець Євген (Франчук Олексій 52), Боднарук Дмитро (Дан Василь 52), Безверхній Роман (Бобик Сергій 52).
Запасний Дядюк Володимир
Спортивний директор: Дьордь Короловській
Тренер: Золтан Сільваші

«Ф. Медвідя»:  Балаж Михайло, Кампов Сергій (Когутич Олександр 53) Орос Михайло, Олексик Олександр (Кузьма Олександр 55), Качур Євген, Стець Юрій, Варга Юрій (Качур Євген 27), Балаж Олександр, Татинець Микола, Човрі Владислав, Варга Едуард.
Запасні: Мердєв Вадим, Ковтун Михайло
Тренер: Євген Качур.
Переглядів: 1382 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
0
Був на цій грі, правда пожалів, що прийшов, такий туман, що не видно було нічого, гра досить сирувато. Але видно, що потенціал непоганий в "Мункача", добавити б в кожнулінію по досвідченому виконавцю і спокійно можна грати в 2 лізі......

الاسم *:
Email *:
كود *: