Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" та "Медея" не визначили сильнішого (ФОТО)
19:05
"Мункач" та "Медея" не визначили сильнішого (ФОТО)
У другому епізоді головного протистояння групи В було зафіксовано безгольову нічию.

Ужгородська команда у цій грі обходилася без свого наконечника атак Соскиди. З часу їхньої першої зустрічі команда Ковача поповнила свій склад Пінковським та Дудашем, тоді як у мукачівців у центрі вийшов 19-річний Мирослав Бундаш.

Стартові хвилин двадцять пройшли у щільній боротьбі на підступах до обох воріт. Поєдинок проходив у рівній боротьбі. На екваторі тайму Медея організували два разючі випади. На 22-ій хвилині Медведєва вивели до воріт з лівого краю та удар півзахисника з 14 метрів у ближній кут воротар відбив. На 28-ій хвилині ще одна стрімка контратака – Медведєв протягнув мяч через все поле до штрафної, віддав у центр на Джанду, який п’яткою виводить Ролю на одного голкіпера та Валерій не зміг переграти стража воріт.

Мукачів тривалий час не могли підібратись до чужих воріт. Перший напівмомент у них виник на 32-ій хвилині, коли Василинець пробив у падінні через себе, але не сильно і воротар забрав. На 35-ій хвилині довгу передачу Фаресеєнко наздогнав лише біля лицьової лінії і пробив практично з нульового кута з 8 метрів і влучив у поперечку. Ще гостріше було на 44-ій хвилині – Кольцун віддав на Василинця у карну зону, але його удар з 14 метрів пішов значно вище цілі.

Після перерви малюнок гри змінився не відразу. Лише ближче до середини другого тайму Медея почала притискатися до воріт, але підопічні Яічніка не отримували з територіальної переваги ніяких реальних дивідендів. Номінальні гості оборонялися компактно і щільно, що не дозволяло МФА створювати небезпечні моменти.

На 59-ій хвилині Фаресеєнко зі штрафного з 22 метрів пробив над воротами. Найгостріший епізод виник на 70-ій хвилині, коли Кольцун підібрав м’яч у чужій штрафній і опинився один перед воротарем, але Сидоренко виручив свою команду. На 80-ій хвилині Фаресеєнко провірив надійність голкіпера ударом з 20 метрів, Сидоренко справився. 

В останні хвилини гри команда Ковача самовіддано відзахищалась, центрбеки вигравали всю верхову боротьбу у своїй штрафній і нівелювали всю загрозу після численних кросів. 

У цьому матчі на 99% відсотків було вирішено розташування команд у верхній частині групи В – Медея і далі йде першою, тоді як Мункач другий.


МФА «Мункач» (Мукачево) - ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – 0:0

МФА: Костянтин Солобчук - Ілля Западнюк, Марк Когутка, Руслан Гогерчак, Антон Береш - Віталій Трачук, Мирослав Бундаш-молодший, Василь Василинець, Пилип Кольцун, Віталій Фаресеєнко - Роман Папарига.
На заміну виходили: Адріан Мігалко, Іван Станкович, Дмитро Добранський.
Тренер – Віктор Яічнік.

Медея: Владислав Сидоренко – Євген Колобов, Мирослав Скрип, Едгар Русин, Іван Ільчук - Юрій Путраш (В’ячеслав Пінковський, 73), Едуард Дзьоба (Дмитро Іванов, 86) – Віталій Медведєв, Василь Роботишин (Михайло Дудаш, 57), Валерія Роля (Роман Черевко, 88) - Микола Джанда.
Запасні: Ерік Гречка, Богдан Зуб, Владислав Сердюк, Юліан Козуб.
Тренер – Іван Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 725 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: