Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "Мункач" та СДЮСШОР здобули по одній перемозі
20:33
"Мункач" та СДЮСШОР здобули по одній перемозі
Сьогодні на стадіоні “Авангард” у Мукачеві проходили два футбольні протистояння двох найбільших міст Закарпаття – Ужгорода та Мукачева.

Щоправда, лише в рамках Дитячо-юнацької футбольної ліги України.
 
Першими розпочали понад трьохгодинний футбольний марафон гравці команд віком до 16 років.
 
Перший тайм, який провели дві команди, не був насиченим на епізоди та гольові моменти. Хіба що можна було відзначити дії мукачівця Михайла Добоша, який проводив активні рейди у штрафному майданчику ужгородців і створював небезпечні моменти.
 
Після перерви та настанов тренерів команди збільшили обертів і гра поволі ставала результативнішою. А завів усіх дійових осіб матчу гравець ужгородського СДЮШОР Андрій Зизич, який і відкрив рахунок у матчі.
 
Напевно, цей забитий м’яч і розбудив господарів поля і дав зрозуміти, що далі нікуди і потрібно будь-що забивати. І протягом чотирьох хвилин ситуація на полі змінилась догори дригом. Спочатку дует наставників Сергій Кундрик та Василь Куделко випустили на поле Ростислава Рубіша. І свою першу нагоду він використав сповна, забивши перший гол для “Мункача”. Його підтримав Владислав Баркасі, який і подвоїв рахунок у зустрічі – 2:1.

 
ФК “Мункач” U-16 – СДЮШОР (Ужгород) U-16 – 2:1
 
Голи: Рубіш, 61; Баркасі, 65 – Зизич, 53.
 
ФК “Мункач”: Кундрик, Тихненко, Фітель, Савка, Баркасі, Турецький, Лукащук (Ващинець, 53), Партута (Рубіш, 60), Забава, Хіміч, Добош.
Тренери: Сергій Кундрик та Василь Куделко.
 
СДЮШОР (Ужгород): Чутора, Тороні (Сердюк, 47), Зуб, Бойкун, Мадяр, Ковтонюк, Олень, Лаб’як, Ференцик, Зизич, Маркович (Асаулюк, 59).
Тренер: В’ячеслав Пінковський.

Фото з матчу дивіться тут: Сторінка Мункача в Фейсбуці

 
Значно гострішим протистоянням було протистояння ужгородської та мукачівської команд віком до 14 років. Тут пристрасті вирували не на жарт, особливо у другому таймі. Тож закарпатське дербі юних футболістів було дуже гарячим.
 
У першому таймі мукачівці активно шукали щастя біля воріт ужгородця Валентина Ковача. Утім, хід подій пішов зовсім за іншим сценарієм: гравець СДЮШОР Микола Петрецький під завісу стартової тридцятихвилинки забиває перший гол. Саме з різницею в один м’яч команди пішли на перерву.
 
Другий тайм позитивно розпочали вже футболісти з міста над Латорицею. Зокрема, Крістіан Бако, який зумів відповісти на гол Миколи Петрецького і зрівняв рахунок у зустрічі – 1:1. Далі команди грали на зустрічних курсах. І далі один з гравців “Мункача” порушив правила – вирок арбітра однозначний: штрафний для ужгородців. Біля м’яча знову Микола Петрецький, який метрів з 25-ти подвоює рахунок.
 
Але це був далеко не фінал футбольної драми. Попереду мукачівці маи відповісти на цей шедевр. І під кінець гри шанс мав Андрій Хайнас, який не виконав одинадцятиметровий удар, влучивши у перекладину. Так і залишився рахунок на табло – 1:2. Ужгородці раділи перемозі, немов здобуттю золотих медалей.

 
ФК “Мункач” U-14 – СДЮШОР (Ужгород) U-14 – 1:2
 
Голи: Бако, 32 – Петрецький, 27, 49.
 
ФК “Мункач”: Переганець, Грибінець, Бойко, Калій, Нілабовч, Хайнас А., Василиків, Бако, Долинай, Хайнас В., Мартинуззі.
Тренер: Золтан Сільваші.
 
СДЮШОР (Ужгород): Ковач, Миголико, Повхан, Ігай, Хрипта, Лютнянський. Дунич, Колодка, Роля, Борисевич, Петрецький.
Тренер: Михайло Стегура.
 
Незабитий пенальті: Хайнас, 58.

Фото з матчу дивіться тут: Сторінка Мункача в Фейсбуці
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1446 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
ФК “Мункач” U-16 – СДЮШОР (Ужгород) U-16 – 2:1
прикольно: ФК "Мункач" -Баркасі,Турецький - 2 (Худльово)
СДЮШОР - Ференцик - 1 (Худльово)
-----------------------------------------------------
по-любому 2:1

الاسم *:
Email *:
كود *: