Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" та "Ужгород" грають внічию (ФОТО)
20:30
"Мункач" та "Ужгород" грають внічию (ФОТО)
Команди показали цікаву та рівну гру при напівпорожньому стадіоні.

Плідна робота угорських тренерів Ласло Сепеші та Дьордя Короловскія з мукачівцями дає свої результати. Ось і в сьогоднішньому матчі господарі показали пристойну гру, обмеживши Ужгород в атакувальних діях.

Хоча у перші десять хвилин більш впевнено виглядали саме гості. В одному з епізодів Гегедош отримав передачу перед штрафною, зблизився з воротами, але затягнув з ударом і втратив нагоду пробити. Ще за мить Гегедош прострілював справа і Пиняшко зовсім трохи не встиг, щоб замкнути цю передачу.

Мукачівці пробували налагодити контроль м’яча і вже ближче до середини тайму територіальна перевага перейшла до них. На 24-ій хвилині Качур віддав на Нурієва, який пробив з 15 метрів, голкіпер грає надійно.

Двічі підряд Апостолюк і Качур розігрували кутовий, і в другому випадку передачу Владислава на ближній стійці Хоменко підправляв у ворота, однак не влучив у рамку. Одразу в атаці у відповідь Гегедош побачивши, що воротар вийшов з воріт намагався закинути йому за комірець та Сільваші-молодший встиг відбити шкіряного.

Підопічні Сільваші доволі впевнено комбінували в центрі поля і здавалось гол назрівав. Та влетів він в інші ворота. Ужгородці розігнали швидку контратаку, Лютнянський вкинув на Бако на правий фланг, той віддав далі на Реплюка, який увійшов у штрафну з правого краю і пробив повз кіпера – 0:1.    

До перерви господарі могли зрівняти рахунок зі штрафного з 20 метрів, але удар Томи пройшов біля ближньої стійки. Після подачі з кута поля, біля протилежних воріт, Ількович вистрибнув найвище та його удар головою пройшов над перекладиною.

Початок другого тайму пройшов без загострень, команди зосередились на боротьбі у центрі поля. Лише на 60-ій хвилині Пиняшку вдався хороший удар з 20 метрів, але воротар забирає. Вже за чотири хвилини Мункач в ході затяжної атаки зрівнює рахунок. Гей віддав розрізний пас на Качура, Ковчар намагався перехопити, але лише підправив під удар нападнику господарів й Іван, випередивши Лютнянського, в один дотик переправляє м’яч в сітку – 1:1.

Надалі гра проходила на зустрічних курсах, обидві команди йшли вперед. Так Гегедош небезпечно пробивав з 16 метрів та Сільваші відбиває, а при добиванні лайнсмен фіксує офсайд. Чудову нагоду забити втратив Гей, який після передачі Нурієва зліва, довго готувався і перший удар у нього не вийшов, далі він скинув головою Апостолюку, удар якого з розвороту з семи метрів пройшов мимо воріт.

Качур видав хорошу діагональ на хід Нурієву та Ількович в останній момент вибив з-під ніг Анатолія, який вже готувався завдати разючого удару. На 77-ій хвилині Хоменко у боротьбі  в центрі поля погано приземлився і вивихнув плече, і зушений був покинути поле за допомогою лікаря.

Вже коли основний час підходив до завершення Ужгород в ході одної атаки мав мінімум двічі забивати. Сільваші не вдало ввів гру в м’яч, Добровольський перехопив і віддав направо, звідки йому повернули шкіряного і Євген розстрілював ворота з 12 метрів та захисники кинулись під удар і заблокували. Добивання Бандуровича з 20 метрів прийшлося в стійку.

Підопічні Шанти вдруге поспіль втрачають очки на виїзді. Мункач переграв суперника в середині поля та вирвати перемогу їм не вдалось.       
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Тарас Шопа
Делегат матчу – Іван Кампов
 
м. Мукачево, стадіон СОК ДЮСШ, глядачів 200
 
ФК «Мункач» - ФК «Ужгород» 1:1
 
Голи: Качур, 64 - Реплюк, 38.
 
Мункач: Золтан Сільваші-молодший, Віталій Міклош, Сергій Кундрик, Михайло Трухан, Віталій Трачук (Євген Русин, 55), Олексій Хоменко (Михайло Хміль, 78), Віктор Гей, Юрій Тома, Владислав Апостолюк, Іван Качур, Анатолій Нурієв (Юрій Булеза, 87).
Запасні: Дмитро Кривенько, Пейтер-Пал Буда.
Тренер – Золтан Сільваші.
 
Ужгород: Мирослав Лютнянський, Олександр Кочвар, Василь Куделко, Микола Ількович, Станіслав Котьо (Павло Оржаховський, 69), Іван Бандурович, Віктор Ряшко, Олександр Бако (Євген Добровольський, 58), Василь Пиняшко (Іван Скунзяк, 90+2), Михайло Реплюк, Роберт Гегедош.
Запасні: Ерік Гречка, Роман Білінський.
Тренер – Іван Шанта.
 
Попередження: Гей, 33 – Пиняшко, 10, Ількович, 67, Куделко, 84. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1693 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: