Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Мункач" U15 у спарингу переграв угорську "Варду" U15 (ФОТО, ВІДЕО)
08:10
"Мункач" U15 у спарингу переграв угорську "Варду" U15 (ФОТО, ВІДЕО)
У вівторок, 13 вересня юнаки мукачівського «Мункача» U-15 провели товариську зустріч проти однолітків угорського «Варда Кішварда».

Загалом, вийшла рівна цікава гра, але в другій половині завершального тайму підопічні Віктора Гея все ж переважали суперника. Дві чудові передачі від партнерів, точно реалізував Віктор Резніченко. Проте й наші хлопці пропустили один гол після штрафного удару від суперника. Тож 2:1 такою вийшла перемога в цьому протистоянні. Також цей двобій – хороша перевірка команди напередодні важливого матчу 2-го туру проти ФК «Львів», який пройде вже цієї суботи, 17 вересня на мукачівському стадіоні «Авангард». 

Як зауважили тренерські штаби обох команд подібні зустрічі стануть традиційними. Вже наступного тижня до Мукачева з Кішварда завітає команда юнаків 2000 р.н. U-17. А потім мукачівська юнацька команда відправиться на поєдинок до Кішварда. 

Після матчу керівник академії «Варда Кішварда» Нойман Габор охоче поділився враженнями від гри та тісною співпрацею з нашим клубом. 

- Ті цілі, які ставили перед собою на цей поєдинок ми виконали. Я давно знаю і володію ситуацією в закарпатському футболі, так як слідкую за ним і контактую з багатьма місцевими тренерами. Дуже радий з того, що й надалі продовжуватимемо тісну співпрацю з «Мункачем». Дуже хочемо пізнати культуру, обмінюватися досвідом. Плануємо відкриття в Кішварді академії, тому в перспективі плануємо ще більш тісну співпрацю з мукачівським клубом.


Стадіон СОК ДЮСШ м.Мукачево 

«Мункач» U-15 (Мукачево) – «Варда Кішварда» U-15 (Кішварда, Угорщина) – 2:1 (0:0) 

Голи: Резніченко 53, 57 – Лоста 65 

«Мункач»: Корнєєв Юрій, Попович Іван, Роман Олександр, Лях Дмитро, Мадяр Юрій, Федюк Назар, Ільтьо Вячеслав, Гойс Євген, Іванчо Владислав, Криськів, Резніченко Віктор. 

Запасні: Капітан Андрій, Топоган Василь, Левицький Костянтин, Зубов Олександр, Легета Станіслав, Легеза Владислав, Приступа Олександр. 

Тренер: Віктор Гей 

«Варда Кішварда»: Гецко Кирил, Левенц Мартін, Ревез Балінт, Шанто Ласло, Лоста Золтан, Вашаш Пале, Чрене Залант, Черна Ерік, Торок Левенте, Бенко Ласло. 

Запасні: Глеб Сагарда, Шарваш Ласло.  Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Facebook.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1443 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: