Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" U19 вистояв нічию у Львові (ФОТО)
11:57
"Мункач" U19 вистояв нічию у Львові (ФОТО)
24 травня на стадіоні “СКА” відбувся останній матч групового етапу чемпіонату Першої Ліги U-19.

Підопічні Андрія Чіха приймали ФК “Мункач” з Мукачева. Гра обіцяла бути не легкою для львів’ян, оскільки для закарпатців надважливим було не втратити залікові бали, щоб потрапити в плей-офф за вихід до фінальної частини чемпіонату, в якій зійдуться чотири кращі команди групи А і В. Для “городян” цей матч був не таким важливим, вони хотіли показати хорошу гру. Сам матч можна назвати майже рівним і результат закономірним.
 
Протягом гри господарі намагалися нав’язувати гостям свою гру. Повністю територіальний контроль над м’ячем був у ФК “Львів”. “Мункач” старався виходити у контратаки, але в них нічого небезпечного не виходило. Господарі в свою чергу фактично не створювали моментів, вся гра відбувалась у центрі поля.

У першому таймі небезпечних моментів майже не було. Юрій Шпирка двічі доходив до воріт суперника, проте його ударам забракло влучності та сили. Після перерви загальний характер гри особливо не змінився. Львів’яни у другому таймі вирішили берегти сили. “Городяни” продовжували контролювати м’яч, але без переконливого руху вперед, без моментів.

Перший небезпечний епізод створив Остап Міщук, який головою ледь не прострілив у ворота “Мункача”. Круглий від рук голкіпера відлетів у поперечину та вийшов за межі поля. Суперники ж почали закриватися біля своїх воріт, затягуючи час. Перший момент гостей глядачі побачили на 73 хвилині, гравець “Мункача” скористався моментом та вийшов на побачення з Паламарем, в результаті наш голкіпер вибив круглого та відвів небезпеку від воріт. Через деякий час бачимо передачу з лівого флангу Олександра Романчука на Міщука, де другому забракло влучності.

У господарів було 6 кутових ударів, проте жодний не був вдало реалізованим. Також достатньо було штрафних, які виконував Руслан Бариляк, але без результату. Нагадаємо, що саме він у виїзному поєдинку з “Мункачем” приніс команді перемогу. Гості з Мукачева помітно тягнули час, аби втримати нічию та продовжити боротьбу за чемпіонство. У підсумку закономірна нічия. ФК “Львів” готується до фінального турнір, який відбудеться з 6 по 10 червня у с. Поляна Закарпатської обл.

Золтан Сільваші (ФК "Мункач"): "Вийшла важка гра, з великою кількістю позиційної боротьби, чисельними єдиноборствами. Наша команда демонструвала зрілу й виважену гру. Ми обрали тактику гри від оборони, господарі ж прагнули вирвати перемогу, та хлопці не дали жодного шансу львів’янам й здобули нічию. З нетерпінням чекаємо завтрашнього листа-підтверження від ФФУ, що ми на третій сходинці другої групи."

 
14 тур чемпіонату U-19 (Перша Ліга)
24.05.2017 16-00 ст. “СКА”, м. Львів
 
Арбітр: Подригуля В.В. (Луцьк)
Асистенти арбітра: Притула В.Г. (Львівська), Кусень Д.Р. (Львів)
Спостерігач: Сидор М.В. (Львів)
 
ФК “Львів” – ФК “Мункач” 0:0
 
“Львів” (4-3-2-1): Паламар, Савошко, Бариляк, Глушко (Семенюк, 52), Чепа, Романчук, Шпирка (Вичіжанін, 72), Зайчук, Дроздовський (Дахновський, 62), Янчак (Міщук, 46), Горін.
Головний тренер: Андрій Чіх.

"Мункач" (4-3-2-1): Дядюк — Гаць, Занько, Гогерчак, Загієв — Трачук, Вісторобський, Ярмошенко — Фурмач, Сурмач — Підлепенець.
Головний тренер - Золтан Сільваші
 
Попередження: Бариляк, 87.

Фото з матчів можна переглянути на сторінці ФК "Львів"

 
В обох групах чемпіонату U-19 (перша ліга) завершився груповий етап. Якщо в першій вже визначилися фіналіст (Черкаський Дніпро) і обидва учасники плей-офф (Барса і УФК-Олімпік), то в другій відомі тільки фіналіст (Львів) і один з учасників стикових матчів (Спарта-Буковина). За третє місце в цій групі йде справжня заруба, але тепер вже не на футбольному полі.
 
Справа в тому, що на це місце претендують дві команди - Мункач і Тепловик-ДЮСШ-3. До останнього туру мукачівський колектив випереджав івано-франківський на два очки. У 14-му турі Мункач зіграв внічию з Львовм (0:0), а Тепловик впорався з Опір (1:0). Таким чином, після всіх зіграних матчів у обох команд вийшло по 26 набраних пунктів і щоб з'ясувати, хто стане третім, а хто четвертим потрібно підраховувати додаткові показники.
 
Регламент ДЮФЛУ говорить, що при рівній кількості очок між конкуруючими командами, потрібно дивитися на кількість перемог. Оскільки в обох команд їх по вісім, довелося порівнювати показники вже безпосередньо між суперниками. Спочатку потрібно дивитися на очки, набрані в очних зустрічах. Мункачі вдома обіграв Тепловик (4:3) а на виїзді поступився (1:2), виходить, обидві команди взяли по три очки.
 
Також в регламенті прописано, що наступним пунктом для виявлення найсильнішого йде краща різниця забитих і пропущених м'ячів в очних матчах. Якщо подивитися на цю різницю, то виходить 5-5.
 
І ось далі вже йде невелика плутанина. Як же вважати кращу різницю тепер? Якщо в очних зустрічах брати за головне забиті м'ячі на виїзді, тоді далі повинен пройти Тепловик-ДЮСШ-3, тому що у них в очних зустрічах ситуація краща. А ось якщо брати різницю забитих і пропущених м'ячів протягом усього групового турніру і з урахуванням всіх команд, тоді ця різниця краще у Мункача і вони повинні виходити в плей-офф.
 
Старший тренер тепловики-ДЮСШ-3 Віктор Поптанич впевнений в проході своєї команди: «Я дивився положення, ми повинні бути третіми. Ми вдома виграли 2:1, а там 3:4 програли і повинні бути вище Мункача».
 
В результаті ситуація вийшла заплутаною і рішення з цього питання буде прийнято вже завтра. Тоді й дізнаємося, хто отримає путівку в наступний раунд змагань.
Прес-служба ФК "Львів"
Джерело
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1215 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: