Головна » Усі публікації » у світі » "Мункач" U12 завоював срібні нагороди в Німеччині
13:21
"Мункач" U12 завоював срібні нагороди в Німеччині
4-5 березня гравці ФК «Мункач» (2005 р.н.) під керівництвом Сергія Кучінки, взяли участь у міжнародному турнірі в німецькому м. Штравбінг.

4-5 березня юні дванадцятирічні гравці ФК «Мункач» (2005 р.н.) під керівництвом тренера Сергія Кучінки, взяли участь у престижному міжнародному турнірі в німецькому місті Штравбінг.
 
Цими днями проходила заключна фінальна частина змагань на які приїхали переможці попередніх етапів – серед яких і наша команда. У фінальну частину мукачівці потрапили завдяки перемозі восени минулого року на проміжному етапі, який також відбувався в цьому місті.
 
У фінальній частині змагань зійшлися 12 найсильніших команд з різних країн Європи.
 
«Мункач» потрапив у групу, яка складалася з німецьких представників – ФК «Інгольштат», ФК «Пасау», ФК «Вельс».
 
У першому двобої закарпатці впевнено розгромили «Пасау» – 4:0, в наступній поступилися «Інгольштату» – 1:2, проте в третій грі зуміли реваншуватися у протистоянні з «Вельсом» – 6:0.
 
У чвертьфінальній зустрічі мукачівці зійшлися з ФК «Аузбург». Вийшов напружений матч, основний час якого завершився з рахунком ­ – 1:1. Лише в тривалій серії післяматчевих пенальті Євген Різов зумів поставити переможну крапку для «Мункача».
 
В півфіналі «Мункач» зустрівся з чемпіоном Чехії – празькою «Спартою». Знову основна частина гри завершилася безголевою нічиєю – 0:0. А в серії післяматчевих пенальті кращими були гравці «Мункача»: влучними ударами пражан змусили капітулювати Василь Бундаш, Олександр Косовчук та Євген Різов.
 
У фіналі мукачівці зійшлися з однолітками грізної мюнхенської «Баварії». Баварці підвердили своє реноме фаворитів і зуміли перемогти наших хлопців – 0:4.
 
У підсумку мукачівці вибороли срібні нагороди престижного турніру. Бронзові медалі виборола ще одна німецька команда – ФК «Регензбург», гравці якого здолали празьку «Спарту».
Категорія: у світі | Переглядів: 1093 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: