Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" вириває перемогу над "Дніпром" (ФОТО)
19:09
"Мункач" вириває перемогу над "Дніпром" (ФОТО)
Підопічні Віталія Шумського тримали інтригу до завершальних хвилин і забили переможний м'яч під завершення гри..

У програмі вересневих турів Мункач видав чемпіонську ходу. В останніх чотирьох матчах закарпатці втратили лише два пункти, зігравши внічию на власному полі з ЛНЗ. Але вдома Мункач вже недобрав майже половину усіх очок. Дніпро ж у першій третині чемпіонату виграв лише двічі, а у гостьових матчах набрав 4 очки з 15. Отже, обидві команди ставили за мету покращити свої показники.

Втім, для гостей зустріч почалася з неприємностей. Гравці Дніпра довго не могли під пресингом суперника винести м’яч подалі від свого карного майданчику, у решті решт Галас вкрав м’яч у Івахно, проштовхнув його вперед, а Максим Гірний пробив повз голкіпера черкасців, який вийшов з воріт. Це була 42 секунда гри – 1:0.

Команді Тараса Ільницького знадобився час, щоб відійти від такого початку. Ближче до середини тайму Дніпро зумів провести кілька непоганих випадів. Найкращу можливість для взяття воріт мав Копил, але Сергій не влучив по воротах з 10 метрів.

Другий тайм господарі поля почали надто потужно. Мункач у прямому сенсі слова закидав карний майданчик суперника навісами зі стандартних положень. Але ніякої користі ці дії не несли. А ось перша помилка голкіпера закарпатців на виході закінчилася взяттям воріт Мункача. Пиріг пробивав у бік воріт, а Ярослав Савісько, який до речі вийшов на заміну, буквально з метра підправив м’яч у сітку – 1:1.

Після цього господарі поля побігли забивати вдруге і мали кілька можливостей відзначитися. Досягти свого Мункачу вдалося на 86 хвилині. Пішов навіс від Григоращука з власної половини поля до карного майданчику гостей, Барський невдало прийняв м’яч, буквально викотивши його під удар Василю Луціву і той не схибив, увігнувши м’яч у верхній кут – 2:1.

Отже, закарпатці продовжують набирати очки і за рахунок цій перемозі піднялися на шосту сходинку у турнірній таблиці. Дніпро зазнає другу поразку поспіль і залишається у квартеті аутсайдерів.



Мункач (Мукачево) – Дніпро (Черкаси) – 2:1

Голи: Гірний, 1, В.Луців, 86 – Савісько, 65.

МФА: Дегтяр Ростислав, Дубілей Віталій, Луців Петро, Луців Василь, Чепа Станіслав, Григоращук Степан, Степанчук Любомир, Волков Даниїл (Лучка Вадим, 68), Галас Тарас (Бундаш Мирослав, 87), Грицак Назар (Фарасєєнко Віталій, 76), Гірний Максим (Сньозик Анатолій, 87).
Запасні: Чернятинський Олександр, Клімковський Юрій, Добранський Дмитро.
Тренер – Віталій Шумський.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 697 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: