Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" здобуває перемогу на останніх хвилинах (ФОТО)
07:45
"Мункач" здобуває перемогу на останніх хвилинах (ФОТО)
Підопічні Золтана Сільваші у важкому двобої зуміли вирвати перемогу.

На матч до Поляни мукачівці їхали за своєрідним реваншем. Адже в Мукачеві, наша команда, хоч і здобула переконливу перемогу 5:0, проте згодом КДК ФФЗ позбавив її цих залікових балів. Тож лише перемога в Поляні мала відновити своєрідний статус-кво.

Перша половина гри проходила за переваги гостей, підопічні Золтана Сільваші заволоділи центром поля й почали розхитувати захисні редути полянців. Однак, господарі доволі грамотно захищалися й здійснювали атакувальні рейди до володінь Золтана Сільваші молодшого, якому також довелося кілька разів рятувати команду. Лише в завершальні хвилини гри Хоменко міг двічі вікрити рахунок в матчі, в першому випадку він вміло розхитав захисників суперника у власному штрафному майданчику, однак ті в останній момент все ж зуміли вибити м’яч з під ніг нашого хавбека, а в другому епізоді кіпера господарів виручила стійка воріт.

В другому таймі, мукачівці хоч і контролювали більше м’яч в атаці більш гостріше діяли господарі. Моментами лише впевнена гра на останньому рубежі Золтана Сільваші рятувала команду від вірного голу. 

В заключні хвилини гра тривала на зустрічних курсах, гра набрала нервового характеру, й публіка підкидала жару в вогонь. Навіть, арбітри помилялися. Зокрема, асистент Еміл Головей відверто не встигав за переміщеннями нападників гостей й помилково зафіксував офсайд в нападника «Мункача» Івана Качура, якого не на жарт розізлив головного наставника команди Золтана Сільваші. 

Але все ж мукачівці домоглися свого. Вже на доданих хвилинах гри перехопили м’яч в центрі поля, другим дотиком віддали на Олексія Шведюка, той вийшовши на ударну позицію спрямував м’яч в дальній кут і приносить бажану перемогу своїй команді.


Стадіон с. Поляна

«Поляна» – «Мункач» – 0:1

Гол: Шведюк 90+4

«Поляна»: Безик, Мондик, Русин, Пітра, Мельник, Лакатош, Павлич, Ропонич, Власик, Попович, Русин.
Тренер: Сергій Зозуля

«Мункач»: Сільваші, Великий, Трухан (к), Кундрик (Русин 12), Трачук (Міклош 46), Гей, Шведюк, Тома, Хоменко (Хміль 78), Апостолюк (Дан 90+2), Качур (Франчук 87).
Запасні: Дядюк
Тренер: Золтан Сільваші
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1411 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 221 2 3 »
22 Ванька 464  
0
А ЗАРАЗ Я ПРОПОНУЮ ВСІМ ПЕРЕДИВИТИСЬ ПОВНЕ ВІДЕО МАТЧУ ЯКЕ Є НА ЮТУБІ, І ВИ ПОБАЧИТЕ ЩО АРБІТР ВІДСУДИВ ЧЕСНО І ДОСИТЬ ДОБРЕ ЯК ДЛЯ ТАКОЇ ВАЖКОЇ ГРИ. І ГОЛ БУВ ЗАБИТИЙ НА 3-ІЙ ДОДАНІЙ ХВИЛИНІ. Це чітко можна вирахувати. Не забувайте про водопой який тривав 2 хвилини. Саме тому час так і затягнувся. Але поведінка тренера Мукачева- це ПОЗООООР !!!

21 Апостолюк  
0
Артур, спасибо большое) Взаимно )

20 Апостолюк  
0
Полностью с вами согласен) Побольше вам выигранных игор, красивых матчей и самое главное удачи, мне кажется имени её не хватало, чтобы забить )

19 Artur84  
0
Вот это уже Владислав реально по мужски, еще раз повторю, желаю удачи и вырасти до уровня игрока 1 сборной.....

18 Апостолюк  
0
Это всё эмоции, мы благодарны вам за хороший бой, я извинился за свой поступок, эмоции есть эмоции. Удачи вам в чемпионате!

17 Artur84  
0
Хлопці, по грі, то взагалі немає претензій ні до команди Мукачева ні Поляни абсолютно бойова, жива гра, жодних протиріч із Вашими вьболівальниками не було, сиділи шуткували, вболівали. Щодо суддівства, то також все було в нормі, навіть, якщо дивитися правді в очі, судді десь можливо поблажливі були до господарів. Просто два негативні епізоди змазали враження від Мункача, да зрозуміло, що це нерви, напруга, але Ви лише йдете у великий футбол і із таких вроді дрібниць потім і випливають проблеми тіпа Рибки, Гармаша, Ярмоленка і т.д. Просто мало обідно, шо саме із Вами виникли суперечки, бо реально ДЮФК Мукачево (Мункач) Поляна ніколи не вважала якоюсь піжонською командою. Я, як і більшість наших фанатів реально поважаю капітана Вашого Трухана, Фізера Ваню, інших..... 

Не знаю, хто вибачався, якщо футболіст, то, без питань, приймається, і відверто від себе - дай Бог Тобі стати на рівні сьогоднішніх лідерів Шахтара, Динамо, а то і більш вище......
Якщо тренер, то також звичайно приймаємо вибачення, всі ми люди, всі маємо нерви, і також в майбутньому хочеться побажати виховувати справжніх професіоналів. Добре, коли на помилках вчаться, а не повторюють.

16 Нейтральный  
0
Читал комментарии, хотел бы извинится перед Болельщиками ФК"Поляна" был не прав, оправдываться не буду, сами понимаете, что делают эмоции с человеком. Давайте играть в футбол, а не обсуждать его нюансы, до этой игры сыграли первый круг, ничего такого не происходило, впервые за все игры произошёл такой неприятный инцидент. Спасибо за хорошую игру.

15 Нейтральный  
0
Что то плохо ты разбираешься в футболе, раз говоришь, что судьи справились с задачей и о том, что кого нужно гнать с нашего чемпионата, это не тебе решать, а такие моменты только делают футбол более интересный, ведь все знают, что футбол это: провокации, симуляции, срывы и ещё много чего интересного! Увы такова правда.

14 незалежний вболiвальник  
0
не пожалів свого часу і подивився на сайті фк Мункач повтор вчорашньої гри в Поляні. так як я не болільник ні однієї ні іншої команди то тверезо оцінив ситуацію. по перше на рахунок суддівства , арбітр матчу Назар Дьордь повністю справився з цією не легкою грою не заважав командам грати і не збивав темп гри лишніми свистками. тільки все по ділу. Інша справа що декілька разів помилився асистент з положенням поза грою. по друге на рахунок поведінки тренерів і гравців(зокрема 99 номера) звичайно можна десь зрозуміти їхні емоції адже вони переживали за результат цієї гри, але так як вони себе поводили не входить ні в які рамки. а 99 номера з Мункача треба гнати по дальше з нашого чемпіонату! а взагалі дуже сподобалась гра яку продемонстрували обидві команди.

13 Artur84  
0
Но вибачте шановні гравці ФК Мункача та вболівальники команди, ми не знали, шо Ви такі ранімі, ми ж і подумати не могли, шо в грі із Мункачом треба було тихенько на трибуі сидіти, та ми і не знали, що можна по-німому вболівати, а кіби знали, то постаралися б не нарушити Вашу слабку психіку та ранімі душі. Ви ж могли розплакатися разом із футболістами, а так, ми трошки повисили голос і Ваші "футбальри" із тренерішком мадярським дістали нервний зрив. Но нічого, в Мукачеві думаю найдуться психологи, які зможуть вивести Вашу команду із такого потужного морального удару та глубокої психологічної ями. Надіємося, шо якось вийдете із такої душевної кризи, а якщо ні, то тоже непогано, дівчаткам не місто в грі в такій брутальній грі, коли можуть копнути в ногу, а з трибун покричати......

Мужики не меліть єрунду, треба було повозмущатися, тоді, коли сиділи на першому ряді, а Вашому гравцю треба було просто вибачиися, а не тікати як крисі через другу половину поля, повірте йоби за вибечення і слова ніхто не сказав, і казати, шо він ще молодий то гон, такі молоді вже давно воюють за державу (ладно не буду про це). А щодо тренерішки то взагалі " не кивай г.... аби не воняло"...

1-10 11-20 21-22
الاسم *:
Email *:
كود *: