Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" у спарингу перестріляв "Бобовище" (ФОТО)
08:34
"Мункач" у спарингу перестріляв "Бобовище" (ФОТО)
Мукачівська команда вдруге на цьому тижні проводить контрольний матч.

Цього разу спаринг-партнерами «Мункача» став першоліговий ФК «Бобовище».

За попередньою домовленістю матч тривав три тайми по 30 хвилин. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою і взяли під контроль м’яч. Після кількох спроб в середині тайму мукачівці відкрили рахунок, з власної половини поля Михайло Трухан віддав на хід Олексію Шведюку, а той не залишив воротарю жодних шансів. Та наприкінці  першої тридцятихвилинки гості все ж зуміли відігратися. Удар з центра поля у дев’ятку не залишив жодних шансів воротарю «Мункача».

У другій половині бобовищанці дещо підсіли, й практично весь тайм провели на власній половині поля, відбиваючись від стрімких атак господарів. Однак, виходило не завжди, тричі вони витягували м’яч із власної сітки воріт. По-черзі голи забивали Олексій Франчук, Михайло Хміль та Артем Баятян.

На третій заключний тайм мукачівці вийшли з думкою про те, що гра вже зроблена за що й поплатилися. Гості, завдяки власним помилкам у захисті зуміли забити три м’ячі поспіль і зрівняти рахунок. Та за 7 хвилин до завершення Золтан Сільваші випустив на поле «джокера» новобранця Василя Габора, який двома влучними ударами з центральної зони робить рахунок 6:4 і приносить перемогу мукачівцям в товариському поєдинку.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Фейсбуці.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1180 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: