Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Н. Коропець та В.Лази голів не забивали (ФОТО)
21:33
Н. Коропець та В.Лази голів не забивали (ФОТО)
У цікавому протистоянні команди не змогли розпечатати ворота один одного.

Н. Коропець та В.Лази голів не забивали (ФОТО) Другий матч на автомобільному стадіоні села Кінчеш був більш видовищним, хоча й без голів. Вже на другій хвилині номінальні господарі втратили чудову можливість вийти вперед та Василь Монда не реалізував удар з одинадцятиметрової позначки.

Футболісти обох команд грали самовіддано і в певній мірі жорстко. Це призводило до частих зупинок у матчі. На екваторі першого тайму стався дуже спірний епізод. Бокотей виконав навіс у штрафну мукачівців, де де після серії рикошетів м’яч покотився у ворота. Нападник Великих Лаз, який знаходився у положенні поза грою зробив крок в сторону шкіряного та своєчасно зупинився і не торкався круглого. Та лайнсмен одразу ж запалив фляжок і Сімку відмінив взяття воріт. Дуже суперечливе рішення арбітрів.  

Гра проходила на зустрічних курсах із швидким переходом до атакувальних дій. Небезпечно пробивав головою Бокотей після подачі з кутового. Та через декілька хвилин стається ще одна цікава подія в матчі. Воротар Коропця Пуга зловивши м’яч у своїй штрафній вирішив зачепити нападника, який не встиг за круглим і збив його (вже з м’ячем в руках!). Вердикт судді – пенальті. Та Пуга виправив свою помилку відбивши удар Бокотея. На добиванні гості не змогли завдати акцентованого удару з близької відстані.

Габаритний Монда пробивав головою з восьми метрів, після подачі з корнера, але над перекладиною. Під кінець тайму Гаврилешко з 18 метрів поцілив у рамку воріт та кіпер відбив.    

В другій половині команди обмінялись гострими моментами після стандартів. Бокотей після навісу з кутового розстрілював ворота з шести метрів та за суперника зіграла стійка. Біля протилежних воріт Монда все ж переправив круглого у ворота, після передачі з кута поля, але зробив це рукою, за що дістав жовту картку.

Команди продовжували накочувати свої хвилі атак, а боротьба за м’яч інколи виходила за межі дозволеного. Так Андрій Бокотей, якому дісталось від Кіштулинця, покинув поле лише за допомогою партнерів.

Та все ж ближчими до перемоги були червоно-білі. Куцик пробивав з восьми метрів та влучив у захисника, який стояв на лінії воріт. Ще одного разу Вячеслав вдало зіграв на підборі і стріляв з 16 метрів, м’яч пішов вище цілі.

Отож, глядачі побачили відкриту і бойову гру у виконанні обох колективів, які будуть головними конкурентами свалявців за вихід з групи.     
 

Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Золтан Кота, Атілла Неймет
Делегат матчу – Іштван Біров
 
с. Кінчеш, глядачів 50
 
ФК «Н. Коропець» - ФК «Лази» 0:0

Н. Коропець: Іван Пуга, Василь Маринець, Віктор Смагін, Василь Шіц, Василь Монда, Мілан Киштулинець, Генріх Мкртичян, Владислав Магоч, Ерік Росул, Іван Делеган, Олег Олберт.
Запасні: Валентин Смагін, Владислав Васільєв, Ігор Шіц, Михайло Янкович, Віктор Гей, Максим Печора, Василь Сабов.
Тренер – Віктор Когутич

Лази: Іраклій Гвазава, Роман Плиска, Юрій Шмулига, Тарас Плиска, Михайло Мотильчак, Євген Шандор, Вячеслав Куцик, Сергій Назаренко, Андрій Бокотей, Віктор Совяк, Анатолій Гаврилешко.
Запасні: Юрій Галаговець, Олег Мателешко, Овука Ммакама Кінслей, Андрій Митровка.
Тренер – Іван Ковач.

Попередження: Пуга, 27, Монда, 57, Кіштулинець, 58 – Куцик, 69, Мателешко, 90.

На 2 хв. Монда (Н.Коропець) не реалізував пенальті.
На 32 хв. Бокотей (В.Лази) не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 907 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: