Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Н. Коропець у більшості виграє у невиччан (ФОТО)
14:19
Н. Коропець у більшості виграє у невиччан (ФОТО)
Мукачівська команда зуміла переломити хід зустрічі у другому таймі на свою користь.

Н. Коропець у більшості виграє у невиччан (ФОТО)
У першій половині тайму невиччанам вдавалось непогано комбінувати в середині поля та захист, який діяв в доволі експериментальному складі, діяв не зовсім надійно. Так на 12-ій хвилині Трухан вивів Мкртчана на хорошу ударну позицію, проте Генріх з 14 метрів пробив повз рамку. На 23-ій хвилині Король з центру поля віддає на Климпуша перед штрафною, форвард з розвороту влучає точно в правий кут – 0:1.
 
Мукачівці одразу ж відповіли проривом Герцуського зліва, удар якого прийняла на себе поперечка. Далі знову синьо-чорні організували хороший випад – Ісак навісив з флангу, а Янцо на іншом боці штрафної завдавав удару в один дотик з 13 метрів, але не сильно і воротар спокійно забирає. З часом Нижній Коропець все більше загрожував воротам Цветкова і в останні десять хвилин могли кілька разів відзначитись. Трухан після подачі кутового пробив головою трохи вище. Манчик пробивав з 16 метрів, але знову не точно. За дві хвилини вже Трухан завдав удару з 14 метрів, мимо. Герцуський з 17 метрів теж не влучив у ціль. Манчик виходив один в один та Цветков вчасно вийшов і відбив удар суперника. Під завершення тайму Олберт з п’яти метрів не зміг переправити м’яч у ворота, після подачі корнера.
 
Такий тиск з боку жовто-зелених не віщував нічого хорошого Невицькому замку у другом у таймі. Вже на 48-ій хвилині Олберт виходить сам на сам, проте влучає у стійку. Підопічні Матьовки відповіли подачею Лаща, яку завершив Ісак з 12 метрів, але значно вище. Трухан пробивав з 12 метрів справа, але повз ворота. Климпуш подав справа, Лащо головою завершував, але трохи не влучив у рамку.
 
Трохи згодом у грі сталася тривала зупинка через суперечки гравців, яка трохи не переросла у масову бійку та арбітру вдалось заспокоїти гравців і продовжити гру. На 60-ій хвилині Герцуський подав з лівого краю, а Кравчак на дальній стійці замкнув передачу – 1:1.
 
Наставник ужгородців спробував внести зміни в обороні випустивши Кінгслі та заміна виявилась не зовсім вдалою. За дві хвилин після виходу Кінгслі намагався зупинити вихід Трухана на ворота і спробував вибити м’яч ззаді та зробив це не зовсім чисто і арбітр показує йому червону за фол останньої надії. Цей стандарт з 19 метрів бездоганно виконав Мкртчан – 2:1.
 
На 77-ій хвилині мукачівці організували вихід два в один і забили втретє, Трухан виступив асистентом Фенчаку – 3:1.
 
Невицьке в кінці провело декілька небезпечних атак, в одній з яких скоротили відставання, Курта подав справа, а Волонтир технічно перекинув воротаря – 3:2.
 
Вже на 90-ій хвилині той таки Волонтир міг зрівняти рахунок, проте після подачі Климпуша пробив головою повз ворота.
 
Обидві команди показали атакуючий футбол, користуючись провалами оборони суперника, та більш майстровиті нижньокоропці святкують перемогу.
 
 
ФК «Н.Коропець» – ФК «ОК ДЮСШ Невицький замок» (Невицьке) 3:2
 
Голи: Кравчак, 60, Мкртчан, 62, Фенчак, 77 - Климпуш, 23, Волонтир, 84.
 
Коропець: Дмитро Моісеєнков (Олександр Лановенко, 46), Василь Маринець, Віталій Крачак, Артур Маринець, Василь Перегуда, Василь Кривка, Генріх Мкртчан, Олег Олберт, Дмитро Маничк, Олександр Герцуський, Михайло Трухан.
На заміну виходили: Іван Фенчак, Василь Сабов, Владислав Магоч, Сергій Данашевський, Микола Цанько.
Тренер – Віктор Когутич.
 
Невицьке: Юрій Цветков (Юлій Антал, 46), Юрій Жидик, Сергій Щобак (Ммакама Кінгслі, 60), Ярослав Король, Олександр Лащо, Павло Волонтир, Мілан Гартманн, Михайло Янцо (Олександр Курта, 56), Ростислав Жолтанич, Іссак Бакура, Максим Климпуш.
Тренер – Іван Матьовка.
 
Вилучення: Кінгслі, 61.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 786 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: