Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Берегівщині команди позмагаються за "Кубок федерації"
22:55
На Берегівщині команди позмагаються за "Кубок федерації"
20 жовтня в приміщенні районної федерації футболу проведено чергове засідання виконкому БРФФ.

На Берегівщині команди позмагаються за На порядку денному стояли питання виконання календарного плану районної федерації футболу в сезоні 2015 року. Зокрема питання стосувалися проведення уже традиційних в районі «Кубка федерації» та Зимового кубка району з міні – футболу.

Звертаючись до присутніх голова федерації Олександр Чегіль наголосив: - « Ці змагання є доволі популярні і масові серед футболістів – аматорів. Вже кілька років районна федерація їх проводить і з кожним роком кількість учасників збільшується. Дані змагання, дають можливість по завершенню чемпіонату перевірити резерви команд і вже розпочати підготовку до наступного чемпіонату».

Обговоривши всі питання прийняли рішення «Кубок федерації» розпочати в суботу 31 жовтня. Всі інші ігри проходитимуть по неділях. Ігри проходитимуть в двох зонах по чотири команди на стадіонах Чопівки та села Кідьош. По дві команди, які посідають перше та друге місця в зонах проходять до півфіналів. А гру за 3 – тє місце та фінал провести 29 листопада. До ігор в даному турнірі не допускаються футболісти, які не мають прописки в м. Берегово та Берегівському районі, а також футболісти, які мають професійні контракти.

За результатами жеребкування зону «А» склали команди ФК «Зірка» Берегово, «Артос» Гать, Запсонь та Батьово, зону «В» Кідьош, «Талісман» Великі Береги, Велика Бийгань та новостворений ФК «Ремети».

Зимовий кубок району з міні – футболу вирішили розпочати 5 – го грудня.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 660 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: