Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Берегівщині стартував "Кубок Федерації"
22:28
На Берегівщині стартував "Кубок Федерації"
У суботу, 31 жовтня, на стадіонах сіл Чопівка та Кідьош стартував третій в історії району «Кубок Федерації».

На Берегівщині стартував Першою неприємністю даного турніру, є відмова ФК «Запсонь» від участі. Тому гра між ним і ФК «Артос» Гать не відбулася. Всі інші ігри пройшли цікаво й напружено.

У зоні «А» на стадіоні с. Чопівка берегівська «Зірка» доволі легко переграла футболістів із Батьова 3:0. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі – результат 0:0. У другому берегівські футболісти додали, а футболісти з Батьова підсіли фізично.

На 60 хвилині Олександр Куранов головою відкрив рахунок. Через сім хвилин Максим Печерський із пенальті його подвоїв. А крапку на 80 хвилині поставив Чобо Рішко.

Напруженими були ігри в зоні «В», які проходили в Кідьоші. Першими на поле вийшли непримиренні суперники – місцевий ФК «Кідьош» та ФК «Талісман» із сусідніх Великих Берегів. У даному сезоні ці колективи два рази зустрічалися в чемпіонаті: одна нічия і перемога великобережців. До цього турніру Кідьош підійшов зібранішим, до команди влилася ціла когорта чемпіонів району, футболістів бадалівського «Фенікса», який участі в даному турнірі не бере.

Гру обидві команди розпочали обережно, зосереджуючи увагу на грі в захисті. Потім обмінялися гострими випадами в атаці, які завершилися без голів. На 35-ій хвилині – штрафний з 17-ти метрів: Гергель Горват скористався помилкою в стінці Кідьоша і відкрив рахунок. За кілька хвилин Іван Сойма зрівняв його. Перша половина так і завершилася внічию, 1:1.

У другому таймі великобережці організували кілька швидких атак, і Чобо Копор на 50-ій хвилині повів «Талісман» уперед. Досвідчений Бейло Салаї знову вирівняв рахунок. Гра ставала дедалі напруженішою і нервовою. Кожен прагнув перемоги, яку на 80-ій хвилині забезпечив «Талісману» Саболч Ач, забивши красень гол із 35-ти метрів під поперечину. Таким чином, великобережці здобули важку, але важливу перемогу, 3:2.

Не менш цікавим вийшла гра між ФК «Велика Бийгань» та ФК «Ремети – Гела». Із перших хвилин ініціативою заволоділи футболісти з Великої Бийгані. Вони більше контролювали м’яч і частіше погрожували воротам Валентина Гецка. На 20-ій хвилині рахунок відкрив Пейтер Буда, і великобийганці повели в рахунку.

У другій половині Йосип Югас забив другий гол у ворота суперників. Здавалося, за такої переваги Велика Бийгань легко отримає перемогу. Після двох пропущених голів футболісти «Ремети – Гела» почали переходити від захисту до атаки. На допомогу лінії атаки стали приходити захисники Михайло Лобацевич та Віталій Маргітич. Не без їх допомоги Микола Міщенко на 70-ій хвилині головою скоротив рахунок, а на 80-ій – його зрівняв.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 773 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: