Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Берегівщині святкували День молоді футбольним турніром
21:22
На Берегівщині святкували День молоді футбольним турніром
28 червня на сільському стадіоні Малої Бийгані відбувся традиційний бліц-турнір із футболу присвячений Дню Молоді та Дню Конституції України

У неділю, 28 червня, на сільському стадіоні Малої Бийгані відбувся традиційний бліц-турнір із футболу серед юнацьких команд, присвячений Дню Молоді та Дню Конституції України.

Участь у змаганнях узяли сім команд. Згідно з положенням, команди грали за олімпійською системою на виліт, 2 тайми по 15 хвилин. У випадку нічиєї переможця визначають пробиттям пенальті.

За жеребом, першими на поле вийшли юнаки Малої Бийгані та ФК «Фенікс» (Бадалово). Цікава й напружена гра завершилася перемогою бадалівців із рахунком 1:0. У наступній грі «Талісман» (Великі Береги) зіграв внічию з ФК «Запсонь», але в серії пенальті влучнішими виявилися футболісти «Талісмана» – 5:4. Цікавою та напруженою була гра між лідерами чемпіонату ФК «Артос» (Гать) та ФК «Попово». Основний час завершився нульовою нічиєю. А в серії пенальті трапилася сенсація – футболісти ФК «Попово» перемогли – 4:3.

У першому півфіналі бадалівський «Фенікс» двічі відзначився у воротах «Талісману» й вийшов до фіналу. У другому півфіналі зустрілися ФК «Свобода» та ФК «Попово». Останні вважалися фаворитом гри. Вони стабільно в чемпіонаті – усередині турнірної таблиці, а «свободівці» мають у такому ж активі всього чотири очки. Але вони продемонстрували цікаву й видовищну гру, за результатами якої вийшли до фіналу, перемігши з рахунком 2:1.

Фінальна гра була цікавою, напруженою та інтригуючою. Адже зустрічалися лідери та аутсайдери чемпіонату. Команди впродовж основного часу неодноразово погрожували воротам суперника, але голкіпери завжди виходили переможцями. Результат – бойова нічия. А в серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:3 перемогли футболісти «Свободи».

Після завершення турніру голова Берегівської районної федерації Олександр Чегіль та його заступник Валерій Щока привітали учасників, зокрема переможців і вручили футболістам «Феніксу» срібні медалі й грамоту за друге місце, а переможцям – ФК «Свобода» – золоті медалі, грамоту та Кубок.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 566 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: