Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Берегівщині відбувся дитячий турнір в пам'ять про тренера
14:15
На Берегівщині відбувся дитячий турнір в пам'ять про тренера
Участь у змаганнях взяло шістнадцять команд, які протягом трьох днів виборювали звання найкращого.

Пам'ять про тренера, відомого берегівчанин жива, тому за ініціативи дирекції Берегівської районної ДЮСШ та районної федерації футболу з 12 по 14 червня 2014 року на стадіоні села Яноші, проходив дитячо – юнацький футбольний турнір памяті колишнього тренера Берегівської районної ДЮСШ Анатолія Анатолійовича Ромодана, серед юнаків 2004 та 2005 років народження.

Участь у змаганнях взяло шістнадцять команд, які протягом трьох днів виборювали звання найкращого. Ігри проходили цікаво і напружено, юні футболісти демонстрували свої вміння і навички маючи палку підтримку батьків.

За результатами турніру у молодшій віковій категорії третє місце посіли футболісти київської «Чайки», другі — футболісти з Сільця, а перможцем стали футболісти Берегівської районної ДЮСШ. У старшій віковій категорії перемогу святкували футболісти клубу «Зінедін» з обласного центру, другі — вихованці Берегівської районної ДЮСШ. Бронзу отримала команда ФК «Мукачево».

Організаторами турніру визначено найкращих гравців турніру. Серед молодших учасників це Куропятник Гліб з команди «Переможець» Київ, Зан Віталій з Сільця, Тімоті Даніел Берегівська районна ДЮСШ та Гончарук Валерія — «Чайка» Київ. У старшій віковій категорії номінантами стали Савчук Микола та Сергій ФК «Мукачево», Білевський Денис «Переможець» Київ, Гарапко Петро Берегівська районна ДЮСШ, а кращим гравцем турніру визнано Селеш Крістіана з «Зінедін» Ужгород.

Всі учасники турніру нагороджені призами та грамотами за участь, а призери та переможці нагороджені кубками, медалями та грамотами. Нагородження проводили голова Берегівської РДА Іштван Петрушка, голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль та депутат Берегівської районної ради Тібор Біров. До речі, зупинилися та харчувалися команди-гості у готельному комплексі «Helikon», що у с. Яноші.

Довідково: Минув рік як перестало битися серце відомого на Закарпатті тренера, який все своє свідоме життя присвятив спорту. Анатолій Ромодан працював тренером з гандболу в команді «Бактянка» Берегово поруч з легендарним Йосипом Зупко приносячи славу Берегову на теренах колишнього СРСР. Останні десять років життя присвятив футболу готуючи футболістів в Берегівській районній ДЮСШ. Протягом всього часу віддавав себе вихованню юних футболістів прививаючи їм любов до гри мільйонів, відточуючи техніку, фізично та психологічно загартовуючи юних талантів. Тренером був не стандартним, в тренувальному процесі використовував різноманітні методи підготовки використовуючи нововведення, які притаманні тільки йому – Тренеру з великої літери. Не дивно, що серед його вихованців успішні Габор та Чобо Кемені, які нині виступають за ФК «Середнє». Тібор Кейс, Шандор Рац, Ріхард Гал, Ріхард Горват успішно виступають в чемпіонаті Угорщини. Цілий ряд його вихованців нині виступають в чемпіонатах району та області.

Відомий Анатолій Ромодан широкому загалу футбольної громадськості по роботі з ФК «Дийда» та ФК «Ремети». З ФК «Дийда» перемагав у Зимовій першості району – 2011року, був фіналістом Кубка району «Берег – Фест» -2011 року. Того ж року з командою став бронзовим призером чемпіонату і дійшов фіналу обласної Ліги Чемпіонів. У 2012 році Анатолій Анатолійович переміг у Суперкубку району.






Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 813 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: