Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Берегівщині відбувся турнір етнічних угорців (ФОТО)
14:45
На Берегівщині відбувся турнір етнічних угорців (ФОТО)
1-2 жовтня на Закарпатті відбувся футбольний турнір серед етнічних угорців.

На Берегівщині відбувся турнір етнічних угорців (ФОТО) Під егідою Національного інститут стратегічних досліджень, Закарпатського угорського коледжу ім. Ференца Ракоці та Золотої Команди на штучному майданчику у селі Яноші відбувся футбольний турнір етнічних угорців, які проживають у сусідніх, з Угорщиною, країнах. Дозволялось грати лише гравцям страше 35 років. Головна ціль змагань - об'єднання угорської спільноти.

Перед стартом змагань учасників турніру привітали сільський голова Яношів Іштван Барта, проректор Закарпатського угорського коледжу Дьюла Фодор та голова Національного інституту стратегічних досліджень Угорщини Йено Сас. Генеральний консул Угорщини у Берегові Ендре Шаліпскі висловив надію на те, що матчі будуть проходити в дружній атмосфері. 

У суботу ввечері був зіграний благодійний матч між командою Угорського  консульства у Берегові та НСКІ (Національнbq інститут стратегічних досліджень), в якому перемогу святкували НСКІ 2:1.

В самому турнірі взяло участь вісім команд: команда співробітників Закарпатського угорського коледжу ім. Ф Ракоці, ветерани Вишкова, Берегвідейк, Леанка Фелвідек (Словаччина), Ковасна та Харгіта з Румунії, Спортімадок (Будапешт), Сейкелі. У складі берегівської команди виступали тренер ФК Дийдо Іштван Гіді та арбітри обласних змагань Андрій Сімку та Сергій Гецко.

У фіналі Спортімадок переміг Берегвідейк. Бронза у Харгіти з Румунії. Після турніру призери отримали дипломи, медалі та кубки. Також було відзначено кращих гравців змагань. Приз Фейр-плей отримала команда Закарпатського угорського коледжу.
Переклад Крістіна Мацко
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 799 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: