Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Берегівщині визначились учасники Зимового Кубку району
22:14
На Берегівщині визначились учасники Зимового Кубку району
У приміщенні Берегівської районної федерації футболу відбулося засідання учасників Зимового Кубку Берегівського району з футболу.

На Берегівщині визначились учасники Зимового Кубку району Сьогодні, 20 січня, у приміщенні Берегівської районної федерації футболу відбулося засідання учасників Зимового Кубку Берегівського району з футболу. На початку засідання команди затвердили положення змагань, визначилися з місцем проведення, календарем та провели жеребкування.

Таким чином у Зимовому Кубку району візьме участь дванадцять команд розділених на дві зони. Ігри зони «А» проходитимуть на стадіоні «Меблевик» у Берегові, а ігри зони «В» на стадіоні села Запсонь. В зоні «А» між собою змагатимуться три команди міста Берегово: ФК «Берегово», ФК «Зірка» та ФК «Юніор», а також ФК «Кідьош», ФК «Ремети» та ФК «Талісман» Великі Береги. У зоні «В» гратимуть ФК «Запсонь», ФК Свобода», ФК «В. Добронь», ФК «В. Бийгань», ФК «Яноші» та ФК «Артос» Гать.

По завершенню групового етапу, де всі зіграють між собою в одне коло, по чотири команди проходять до наступного етапу, де за системою плей – оф будуть боротися за вихід до наступного етапу.

Змагання стартують 5 лютого , а фінал пройде 26 березня.
Beregfutball
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1009 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: