Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Берегівщині змагались школярі
11:32
На Берегівщині змагались школярі
26 березня в Берегові на стадіоні Чопівка пройшли зональні ігри з футболу серед юнаків 1999 року народження та молодших.

На Берегівщині змагались школярі В рамках V спортивних ігор школярів Закарпаття 26 березня в Берегові на стадіоні Чопівка пройшли зональні ігри з футболу серед юнаків 1999 року народження та молодших. В берегівській зоні змагалися школярі з Рахівського, Тячівського, Хустського та Берегівського районів.

Команди грали за коловою системою, де всі команди зустрічалися між собою. Забігаючи наперед можна сказати, що всі ігри пройшли цікаво, напружено і інтрига тривала до останньої хвилини останньої гри.

Першими на поле вийшли представники Хустського та Рахівського районів. Після далекої дороги рухівські школярі довго не знаходили своєї гри. Тим часом хустяни зуміли забити три сухі м’ячі і перемогли з рахунком 3:0. В другій грі берегівчани розписали мирову з тячівцями 0:0.

В наступній грі чергова нічия але вже результативна 1:1 між Рахівським та Тячівським районами. Цікаво і напружено пройшла гра між Хустським та Берегівським районами. На протязі гри берегівчани були близькими до взяття воріт, але першими рахунок відкрили хустяни. Після пропущеного голу господарі активізувалися і учень великобрезьської ЗОШ Марк Лендєл зрівняв рахунок.

В останньому поєдинку берегівські учні доволі легко повели в рахунку 2:0. Голи на рахунку того ж Марка Лендєла та іншого учня з Великих Берегів Крістіана Балога. Здавалося суперник не в змозі протистояти. Але треба віддати належне рахівчанам. Вони швидко використали свій момент і забили гол. Після Крістіан Балог вийшов один в один з воротарем і забив третій гол. А у вже доданий арбітром час рахівчани забили свій другий гол. Перемога берегівчан в цьому матчі гарантувала їм проходження до фінальної частини.

Важливою для турнірного становища була остання гра між командами Хустського та Тячівського районів. Обидві команди при вдалому для себе результаті мали нагоду пройти в наступний етап. До фінального свистка на полі точилася боротьба. Тячівці були більш активними, мали хороші нагоди для взяття воріт, але гра завершилася нульовою нічиєю .

За результатами ігор до фінальної частини пройшли команди Хустського та Берегівського районів.

Результати ігор
  1. Рахівський р-н – Хустський р-н           0:3
  2. Тячівський р-н- Берегівський р-н       0:0
  3. Рахівський р-н-Тячівський р-н            1:1
  4. Хустський р-н -Берегівський р-н         1:1
  5. Рахівський р-н – Берегвський р-н      2:3
  6. Тячівський р-н - Хустський р-н            0:0
Таблиця
Команда 1 2 3 4 В Н П Голи Очки Місце
1. Рахівський р-н Х 1:1 0:3 2:3 0 1 2 3:7 1 ІV
2. Тячівський р-н 1:1 Х 0:0 0:0 0 3 0 1:1 3 ІІІ
3. Хустський р-н 3:0 0:0 Х 1:1 1 2 0 4:1 5 І
4. Берегівський р-н 3:2 0:0 1:1 Х 1 2 0 4:3 5 ІІ


В неділю 27 березня на стадіоні села Велика Бийгань стартує юнацький футбольний турнір на честь заслуженого майстра спорту, відомого футболіста київського «Динамо» Василя Юрійовича Турянчика серед юнаків 2001 року народження. В турнірі беруть участь шість команд. Зокрема «Шахтар» Донецьк, «Арсенал « Київ, СДЮШОР Ужгород, ДЮСШ – 15 Київ, «Арсенал» Щасливе та «Теремки» Київ. Турнір триватиме до 1 квітня.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1007 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: