Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На дощовій Тарасовій вершині
15:21
На дощовій Тарасовій вершині
Про те, як горондівці двома дублями вибороли велику перемогу в Лалові, дізнавайтесь далі

На дощовій Тарасовій вершині Обидва колективи підійшли до очного двобою в доброму гуморі, бо тижнем раніше здобули важливі мінімальні звитяги. Певні корективи в настрій внесла погода, яка після обіду подарувала хоча й дрібенький, та все ж рясний дощ. Було зрозуміло, що хто відкриє рахунок, той і буде ближчим до позитивного результату. Господарі, незважаючи на відсутність чотирьох ключових гравців (одного з лідерів команди Ороса, травмованого в Макарєві Биряка, змушеного пропускати старт матчу з причини задіяності на основній роботі Сисенка та відійшовшого від колективу з причини відїзду на заробітки голкіпера Росула), змогли заволодіти контролем м’яча і почали накочувати хвилі атак як по центру, де активними були Дрогобецький, Чекан та Бубряк, так і флангами, де кілька прискорень виконали Іванчо, Ільїн та Лазарь. На вістрі цього всього традиційно був Чоря, який кілька разів добре пробивав й в одному з епізодів м’яч навіть затріпотів у правому куті воріт, та Проценко розібрався в ситуації сигналізувавши заліт круглого в рамку через шпаринку сітки з зовнішнього боку брами Тарасова.  

Утім суперник досить швидко пристосувався до всього побаченого, грамотно й широко розташував свій захист і добре закрив зони, що дозволяло руйнувати більшість цих спроб підійти ближче до штрафного майданчика. Із огляду на це Чорі, Бубряку та Лазарю довелось пробивати переважно з середньої та далекої відстані часто повз рамку. І навіть коли місцевим фанам здавалось, що «червоні» створять справжню гольову небезпеку, то дуже надійна гра Тарасова змушувала їх тільки зітхати в розпачі. І навіть перший пропущений господарями гол не вніс у їх дії змін. Хіба пожвавився Дрогобецький, та його настирність не передалась партнерам. А дарма. 

Самовіддані дії в рамці й на виходах мабуть кращого гравця матчу Тарасова, який разом із Гопоньком та Поповичем цілком заслужили до входження до символічної збірної туру, додали сміливості й атакувальним гравцям гостей, що з середини тайму кожні п’ять-десять хвилин вибігали в контратаки переважно по центру та правим флангом, які з огляду неготовності протидіяти швидкій зміні ситуації їхніх суперників, були навіть гострішими. Перші кілька пострілів «зелених» були фартовими для Рибаченка, та на завершенні однієї з наступних атак правим флангом зі зміщенням до центру Гопонько звільнився від опіки й пробив точно під ліву стійку – 0:1. 

Трохи згодом Володимир міг подвоїти рахунок, коли суперники дозволили йому вибігти на воротаря, та Рибаченко видав свій кращий сейв і врятував ситуацію. Однак захисники «Карпат» знову не внесли корективи у власні дії й в одному з наступних контратакувальних епізодів Володимир вдруге в схожому стилі засмутив Вадима й збільшив рахунок – 0:2.  

Далі на завершенні атаки зправа Чоря віддав поперечний пас на Лазаря. Василь увірвався в карну зону й пробив за опозиції від кількох опонентів. М’яч рикошетом від захисника на щастя для Тарасова, якому було важко зреагувати полетів правіше від його брами. Чоря на завершенні наступної атаки правим флангом пробив із досить гострого кута повз дальню стійку. Через кілька хвилин Лазарь мав шанс зі значно кращої позиції по центру, та в опозиції з суперниками пробив правіше воріт. Й після цього спрацювало правило про «Не забиваєш ти ...», коли гості вибігли в чергову контратаку й Попович пострілом у лівий кут довів рахунок до розгромного – 0:3. 

Ближче до завершення першого тайму Чоря на завершенні атаки по центру здійснив прохід у карну зону й змусив опонентів порушити правила. Проценко показав на позначку. Роман пробив у правий кут. Тарасов вгадав напрямок, та трохи не дотягнувся й був змушений виймати з сітки – 1:3. Далі хороший постріл Чекана в правий кут Тарасов прирував на кутовий.   

На старті другого тайму на завершенні наступу зправа зі зміщенням до центру знову добре приклався з середньої дистанції Лазарь. Захисники заблокували, та Дрогобецький опинився першим біля м’яча й майже без опозиції розстрілював ворота метрів з десяти, та запустив трохи  вище поперечини. Й знову спрацювало правило про «Не забив, то виймай», коли на завершенні контратаки правим флангом гості заробили право на пенальті й Попович із позначки влучив у правий кут. Рибаченко вгадав напрямок і зачепив, та все ж від його рук залетіло в сітку – 1:4. Й майже одразу Попович міг оформити хет-трик, коли влучно пробив зі штрафного під поперечину, та Плачінта дотягнувся й перевів за ворота. 

Ближче до середини тайму на подачу з кутового відгукнувся Калій й дуже небезпечно пробив із прицілом у верхній правий кут, та на щастя для господарів полетіло повз стійку. У відповідь Чоря опинився на завершенні атаки по центру, увірвався в штрафний майданчик й пробивав метрів із восьми й рикошетом від опонента полетіло поруч з правою стійкою. 

У кінці другого тайму господарі створили кілька супернагод відігратись. Після вкидання ауту гостями Бубряк перехопив і середнім пасом вперед і трохи лівіше на Дрогобецького розпочав атаку з правого флангу. Михайло аналогічною передачею вивів Стеця на забійну позицію метрів з десяти. Ян потужно пробив, та Тарасов видав свій кращий сейв і врятував ситуацію, а партнери по захисту самовіддано винесли подалі.

Гості хоча й захищались всіма десятьма польовими гравцями, включно зі своїм граючим тренером, і не гребували полежати на мокрому газоні після стиків з опонентами, та все ж в окремих епізодах давали шанс супернику. Так, на завершенні наступу по центру Іванчо коротко знайшов Дрогобецького, а Михайло наважився на постріл метрів з двадцяти й влучив у правий нижній кут. Тарасов у падінні зумів дістати поліеританову кулю. А далі Вадим кілька разів знімав м’яч практично з голів опонентів після верхових флангових подач з гри та зі стандартів й дозволив зберегти шалений рахунок для своїх. Цим самим команди підтвердили неймовірну конкурентність і непередбачуваність чемпіонату Мукачівського району, де кожний колектив ще не втратив шансів на нагороди й далі буде ще цікавіше ...     


 «Карпати» U-17 Верхній Коропець – «Горонда» U-17 – 2:0 (0:0),
Голи: Олександр Шепа, 40, Богдан Ільїн, 66, 


Арбітр – Руслан Проценко
Асистенти – Сергій Гузинець та Микола Гомба
Делегат ФФМ – Даніель Теметев

23 травня, с. Лалово, «Карпат-стадіон», хмарно та дощ, + 18 градусів, 300 глядачів

 «Карпати» Верхній Коропець – «Горонда» – 1:4 (0:3)

Голи: Чоря, 38, (пен.) – Гопонько, 10, 23, Попович, 34, 51, (пен.).

«Карпати»: Вадим Рибаченко, Євген Чекан, Валерій Іванчо, Василь Маруфнич, Юрій Бубряк, Віктор Рішко, Василь Лазарь, Михайло Дрогобецький, Тимур Білей, Роман Чоря, Гліб Ільїн,     
Запасні: Микола Плачінта, Василь Зизич, Сергій Сисенко, Василь Мочан, Ян Стець, Василь Шелельо, Ярослав Пекар.
тренер – Володимир Химич.

«Горонда»: Вадим Тарасов, Іван Мотринець, Віктор Голуб, Анатолій Бурмагін, Віталій Мучичка, Михайло Кучінка, Володимир Ковач, Владислав Калій, Іван Попович, Євген Мучичка, Володимир Гопонько.
запасні: Василь Сможаник, Іван Гарагонич, Вячеслав Почиль, Павло Мучичка.
тренер – Вячеслав Почиль
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 869 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: