Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Іршавщині визначились фіналісти
12:34
На Іршавщині визначились фіналісти
У неділю, 13 квітня, відбулись півфінальні матчі зимово-весняного чемпіонату Іршавського району з футболу.

У неділю, 13 квітня, відбулись півфінальні матчі зимово-весняного чемпіонату Іршавського району з футболу.

Найпринциповішим було протистояння переможця відбіркової групи «Б» «Білок» та «Динамо з Вільхівки, яке у групі «А» посіло підсумкове друге місце. Перед початком гри можливості клубів оцінювались як майже рівні – приблизно як 51 на 49 % на користь динамівців. Найреальнішою мала б стати нічия. Передбачуваною виглядала перемога міліціонерів з мінімальним рахунком, чого вони в підсумку й досягли – 1:0. Доля іншої путівки в півфінал вирішилась у двобої між переможцем групи «А» «Заріччям» та «Бронькою», яка досить сенсаційно посіла 2-гу сходинку в групі «Б», залишивши за бортом змагань старожилів ліги «Едельвейс», «Великий Раковець» та «Приборжавське» . Перед його початком шанси клубів на успіх розцінювались як 57 на 43 % на користь команди з капустяного краю.

Найреальнішим могла б стати їх перемога у 2 голи. Та горяни дали бій літньому чемпіону району 2013 року, поступившись йому мінімально – 2:3. Фінал «Заріччя – «Динамо» відбудеться у неділю 20 квітня.

Найімовірнішим місцем його проведення буде іршавський стадіон «Бужора». Можливості клубів розцінюються як рівні – 50 на 50 %.
Євген Свищо

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 778 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: