Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Іршавщині вже скоро стартує зимова першість
00:39
На Іршавщині вже скоро стартує зимова першість
16 січня відбулось засідання районної федерації Іршавщини, де розглядалися організаційні питання щодо проведення зимової першості.

16 січня відбулось засідання районної федерації Іршавщини, де розглядалися організаційні питання щодо проведення зимової першості.

Голова районної федерації Василь Попович зібрав представників футбольних команд для вирішення організаційних питань з проведення прем’єрного турніру сезону - зимової першості Іршавщини – 2015.

Результатом засідання стало затвердження відповідного положення та попередній список учасників змагання. Стартувати вирішили в перший день лютого. Федерація вже отримала згоду на участь від одинадцяти команд:

- ФК «Арданово»
- ФК «Білки»
- ФК «Бронька»
- «Зірка» Брід
- ФК «Гребля»
- «Боржава» Довге
- ФК «Доробратово»
- «Шахтар» Ільниця
- «Бужора» Іршава
- ФК «Заріччя»
- ФК «Сільце»

Під питанням участь у турнірі колективів з Приборжавського та Негрова. Можливий навіть варіант із заявкою другої команди Довгого. Однак, відомо що точно не зіграють на турнірі кушницький «Едельвейс», великораковецький «Виноградар» та минулорічні фіналісти — динамівці з Вільхівки.

Як би там не було, всі учасники мають здати до федерації заявкові листи на 25 футболістів та внески у сумі 300 гривень до 28 січня.

Змагання пройдуть у два етапи: груповий турнір в одне коло та фінальна частина. Дві групи буде утворено за географічним принципом після того як остаточно будуть відомі всі учасники першості. Хоч поки що немає ясності стосовно участі у турнірі приборжавської команди, матчі східної зони вирішено проводити саме на стадіоні «будівельників». «Західняки» ж гратимуть у Заріччі. Фінальна частина пройде за кубковою системою: переможці груп проти команд, що зайняли другі місця, матч за третє місце і фінал.

Стосовно порядку заявки футболістів на турнір, то тут є суттєві зміни в порівнянні з попереднім сезоном. По-перше повністю знято обмеження на участь гравців з-за меж району. По-друге, заявочний лист переможця турніру фіксується, і з ним команда змагатиметься у матчі за Суперкубок, який вирішено проводити в кінці сезону. Тобто цьогоріч буде розіграно аж два Суперкубки: перший влітку розіграють переможці минулорічних змагань ФК «Заріччя» та ФК «Арданово», а за другий по завершенню чемпіонату посперечаються переможець Зимової першості та чемпіон 2015 року.


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 654 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: