Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Хустщині відіграли турнір імені Володимира Довганича
22:13
На Хустщині відіграли турнір імені Володимира Довганича
У Хусті пройшов турнір імені Володимира Довганича.

На Хустщині відіграли турнір імені Володимира Довганича У зв’язку з погіршенням кліматичних умов турнір, який проводиться у селі Іза пам’яті Володимира Довганича, знаного футболіста на Хустщині, по пропозиції дирекції Хустської ДЮСШ турнір було запропоновано провести 27 листопада у спорткомплексі Хустської ДЮСШ, де є кращі умови.

У турнірі взяло участь чотири команди юнаків 2005 року народження. Згідно жеребкування команди ДЮСШ-1 м. Хуста у першому турі зіграла з командою Іза-2. А команди ДЮСШ-2 зіграла з командою Іза-1. У боротьбі за 3-4 місця зустрілися команди ДЮСШ-2 та Іза-2. З рахунком 2:1 перемогу здобули юні ізяни. Їм і вручено бронзові нагороди.

У боротьбі за золоті та срібні медалі зустрілися команди ДЮСШ-1 та Іза-1. Юні ізяни показали хорошу гру, забили три голи хустинам, пропустивши лише один. Команді села Іза вручено кубок та грамоти переможців. Вручали призи та медалі дружина Володимира Довганича Алла Довганич. Завдячуючи підприємцям села Іза всім учасникам були вручені солодкі призи та буклети 60 років Хустської ДЮСШ. Дирекція Хустської ДЮСШ щиро вдячна підприємцям та батькам за підтримку у проведенні даного турніру.

Василь Деяк, директор Хустської ДЮСШ
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 782 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: