Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На хустському стадіоні тривають ремонтні роботи
11:37
На хустському стадіоні тривають ремонтні роботи
На хустському стадіоні "Карпати" встановлюють нову огорожу.

На хустському стадіоні тривають ремонтні роботи Її кошторисна вартість складає 1 мільйон 387 тисяч гривень, а завершити роботи планується за 2,5 місяців.
Підрядники почали з демонтажу старого паркану. Тож нині стадіон практично «оголено», утім нова огорожа, яка з’явиться незабаром також не матиме вигляд кам’яних мурів, а буде хоч і металевою, але прозорою, як у країнах Європи.

- Днями ми приступили до першого етапу ремонту. Ця фаза «розтягнеться» у часі на серпень-вересень, – каже газеті «Наш Хуст» керуючий справами Хустського міськвиконкому Василь Сабадош. – Другий етап буде набагато масштабнішим і включатиме роботи, безпосередньо пов’язані з повною реконструкцією самого спорткомплексу, встановленням нових майданчиків, бігових доріжок, ремонтом адмінбудівлі.

Тож наразі крім робіт із заміни огорожі проводиться вирубка насаджень, які своїми коренями пошкоджують паркан і які невдовзі планується замінити новими молодими декоративними деревами.

Слід зазначити, що допомагають мерії ремонтувати спорткомплекс і народні депутати, і фонд соціально-економічного розвитку, а загальна вартість проекту складає більше 36 мільйонів гривень.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 854 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: