Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Мукачівщині стартував чемпіонат
19:43
На Мукачівщині стартував чемпіонат
На Мукачівщині розпочали регулярний весняно-літньо-зимовий чемпіонат.

На Мукачівщині розпочали регулярний весняно-літньо-зимовий чемпіонат.

Доки в решті районів футболісти зализували зимові рани від баталій у крижаних чемпіонатах, на Мукачівщині дістались до фіналу районного кубка та розпочали регулярний весняно-літньо-зимовий чемпіонат.

Як повідомив мені голова районної федерації Віктор Шварц, заявку змогли подати найміцніші 11-ть колективів. У порівнянні з минулорічними літніми аналогічними змаганнями додалося два колективи: після кількарічної відсутності заявилось «Кольчино» та нарешті наважився на участь у літніх змаганнях діючий зимовий чемпіон «Нове Давидково», яке водночас стало головним фаворитом цих змагань.

Натомість наказали згадувати себе «вічним словом товаристських поєдинків» такі самобутні клуби як «Сернє» та «Пістрялово». Натомість «Бобовище» схоже йде на підвищення в класі до першої обласної ліги. Побажаємо йому не повторити долі верхньокоропецьких «Карпат» і виступити хоча б не гірше за «Ракошино».

Що стосується недільних поєдинків першого туру, то всі вони завершились доволі прогнозовано. Невеличке здивування викликала хіба доволі квола перемога «Нижнього Коропця».

«Іванівці» показали клас

Добре відіграла аткувальна ланка «Іванівців», яка вперше в цьому сезоні забила більше одного голу. Для дерценівців така гра в захисті звична. Це вже третій поєдинок поспіль, у якому вони пропустили більше одного мяча (друга найбільша така діюча серія ліги).

Набагато краще відпрацювали в захисті «Іванівці», які вперше в цьому році залишили свої ворота на замку. Для «Дерцена» беззуба гра в атаці не є чимось дивним, якщо згадати, що клуб не забиває вже вчетвертому матчі в сезоні (рекорд ліги, що складає трохи більше однієї шостої частини аналогічних поєдинків ліги).

У підсумку «Іванівці» здобули цілком заслужену дебютну в цьому році звитягу, а «Дерцен» продовжив до трьох поєдинків свою серію поразок із різницею в 2 голи і більше (єдина така діюча серія, яка є однією з трьох рекордних у лізі в цьому році, дві з котрих належать саме «Дерцену» і ще одна «Страбічову»).

«Нижній Коропець» віддав перевагу надійній грі в захисті

Головний внесок у позитивний результат «Нижнього Коропця» зробила вдала гра в обороні. Клуб вдруге поспіль залишив свої ворота на замку (єдина діюча та одна з трьох кращих аналогічних серій ліги, дві з яких належать нижньокоропівцям та ще одна новодавидківцям). Для «Горонди» так грати у захисті звичне явище. Вони вчетверте поспіль не пішли з поля без пропущених голів (одна з чотирьох найбільших аналогічних серій сезону).

Врешті решт «Нижній Коропець» продовжив до чотирьох поєдинків свою переможну серію (це вже друга така суттєва їх серія в цьому році). Перевершити цей показник вдалось тільки новодавидківцям, у яких є діюча аналогічна пятиматчева серія.

«Чинадієво» вдало проекзаменувало новачків

Після досить суттєвої перерви у великий футбол повернулос «Кольчино» , якому одразу довелось змагатись із одним із фаворитів чемпіонату. Чинадіївці доволі вдало відіграли в атаці та впяте в сезоні забили більше одного мяча (1/10 всіх аналогічних поєдинків ліги в цьому сезоні).

На звичному рівні провів свої дев’яносто з гаком хвилин і захист чинадіївців. Клуб продовжив до восьми матчів найбільшу діючу серію ліги, протягом якої щоразу пропустив менше двох голів (за цим показником команда відстає на дві гри від рекордної, однак вже не діючої, аналогічної серії новодавидківців). У підсумку чинадіївці припинили свою триматчеву безвиграшну серію.

Гольовий аншлаг у Страбічові

Найбільше взяттів воріт глядачі побачили на стадіоні в Старбічові. Хоча для обох колективів грати в такий результативний футбол не є чимось екзотичним. Обидва клуби забили більше двох голів вже вдруге поспіль (більшого в цьому сезоні вдавалось досягти тільки мукачівському «Локомотиву» та «Нижньому Коропцю»).

Для «Страбічова» така беззахисна гра дуже звичне явище. Клуб пропустив більше двох мячів вже впяте поспіль (фантастичний, і майже недосяжний для решти колективів ліги, антирекорд). «Ключарки» пропустили більше двох голів тільки вчеверте в сезоні.

«Великі Лучки» нарешті прорвало

Підсумок дебютного офіційного поєдинку для «Ромочевиці» став доволі неприємним, хоча й прогнозованим. «Великі Лучки» вперше в сезоні залишили свої ворота на замку та водночас вдруге поспіль не пропустили більше одного мяча. Це дозволило підопічним Зозулі припинити свою шестиматчеву безвиграшну серію (друга за величиною така серія ліги району в цьому сезоні).

Наступної неділі битва титанів

У другому турі на фанів очікує одне з головних протистоянь усього чемпіонату в Новому Давидкові, де найреальнішою є мінімальна перемога господарів. Трохи меншою є ймовірність нічиєї.

Найконкурентнішим виглядає двобій у Дерцені, де в се має завершитись мировою. Трохи меншою є ймовірність мінімальної звитяги гостей. Більш прогнозованими є фаворити в решті матчів: «Ключарки» та «Горонда» мають вигравати в 1-2 голи, а «Іванівці» – в 2-3 мячі.

Початок ігор: юнаки – 14.00, дорослі – 15.30.


Результати 1-го туру
29 березня, неділя

«Іванівці» – «Дерцен» – 2:0 (юнаки – 1:0)
«Нижній Коропець» – «Горонда» – 1:0 (4:1)
«Кольчино» – «Чинадієво» – 1:2 (0:3)
«Страбічово» – «Ключарки» – 3:3 (2:0)
«Великі Лучки» – «Ромочевиця» – 2:0 (0:0)

2-й тур
5 квітня, неділя

«Нове Давидково» – «Нижній Коропець»
«Дерцен» – «Чинадієво»
«Ключарки» – «Великі Лучки»
«Горонда» – «Кольчино»
«Іванівці» – «Страбічово»

Турнірне становище (дорослі)

«Іванівці» - – 3 очки (різниця голів – 2:0)
«Великі Лучки» – 3 очки ( 2:0)
«Чинадієво» – 3 (2:1)
«Нижній Коропець» – 3 (1:0)
«Ключарки» - 1 (3:3)
«Страбічово» – 1 (3:3)
«Нове Давидково» – 0 (0:0)
«Кольчино» – 0 (1:2)
«Горонда» – 0 (0:1)
«Дерцен» - 0 (0:2)
«Ромочевиця» – 0 (0:2)

Турнірне становище (юнаки)

«Нижній Коропець» – 3 (4:1)
«Чинадієво» – 3 (3:0)
«Страбічово» – 3 (2:0)
«Іванівці» – 3 (1:0)
«Ромочевиця» - 1 (0:0)
«Великі Лучки» – 1 (0:0)
«Нове Давидково» – 0 (0:0)
«Дерцен» – 0 (0:1)
«Ключарки» – 0 (0:2)
«Горонда» – 0 (1:4)
«Кольчино» – 0 (0:3)

У обох складів «Нового Давидкова» на матч менше.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 888 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: