Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На "Спартаку" урочисто відкрили друге поле (ФОТО)
16:33
На "Спартаку" урочисто відкрили друге поле (ФОТО)
За досить короткий термін на "Спартаку" побудували ще одне поле.

На
Виступи місцевих молодих футболістів напряму залежать від побудованої інфраструктури - таким принципом керується керівництво області та СДЮСШОР з футболу. У вівторок, 20 жовтня, на стадіоні "Спартак" вони це яскраво продемонстрували.
 
Урочисте відкриття другого стандартного поля не могли проігнорувати представники влади краю, бо зробили свій вагомий вклад у будівництво чергової футбольної споруди. З вітальним словом голова Закарпатської облради Володимир Чубірко, депутат облради Іван Качур та начальник молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан. Директор СДЮСШОР Вадим Дьордь вручив подяки Володимиру Чубірко, Віталію Ерфану та колишньому та чинному головам ФФЗ Андрію Гаваші та Івану Дурану за значний внесок у розвиток дитячого футболу на Закарпатті.
 
Отримали приємний сюрприз і присутні молоді футболісти. Всім віковим категоріям, що займаються у футбольній школі подарували комплект спортивного інвентарю.
 
Щодо самого футбольного поля, то його розмір буде 46х84. Наразі стан газону не ідеальний. Проте вже зовсім скоро його можна буде використовувати за призначенням. 

Директор СДЮСШОР стверджує: "На новому футбольному полі тренуватимуться, а також гратимуть у Чемпіонаті України молодші та середні вікові групи. Поле буде повністю придатним для гри вже навесні. У нас тут налаштований автополив. Також, незабаром будуть збудовані роздягальні, душові та сауни, аби футболісти могли відновлюватися. Ми намагаємось зробити всі умови для наших вихованців, а з допомогою влади краю та меценатів ми постійно вдосконалюємо нашу футбольну інфраструктуру". 
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 671 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: