Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Тячівщині відбувся районний турнір серед дівчат
17:01
На Тячівщині відбувся районний турнір серед дівчат
6 березня в Дубовому провели футбольний турнір серед дівочих команд, присвячений дню 8 Березня.

На Тячівщині відбувся районний турнір серед дівчат
Змагання вже стали традиційними. У святі спорту взяли участь 14 найкращих шкільних команд району. Турнір урочисто відкрили директор Дубівської школи І-ІІІ ст. Й.А. Гарга та представники з Тячівської ДЮСШ і федерації футболу району.
 
Попередньо було проведено жеребкування суддями (В.В.Немеш, М.М.Попович), які обслуговють ігри чемпіонату району серед аматорських команд. Змагання проводили в двох підгрупах дівчат 2003-2005 р.н. Команди групи А змагалися в спортзалі школи, а команди групи Б – в спортзалі ЗМТ. В результаті серії ігор визначились найсильніші. Так, І місце вибороли дубівські футболістки, ІІ місце – команда з Новоселиці. На ІІІ сходинці опинились краснянські спортсменки.
 
У старшій віковій групі дівчат 2001-2002 р.н. ігри були проведені за круговою системою. У наполегливій боротьбі три команди, а саме: Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Тернівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. набрали по 9 очок. Тож після вивчення положень змагання у такій послідовності й були визначені місця.
 
Призерів нагородили кубками, грамотами та пригостили київським тортом від ПП Вурсти С.С. Відзначили також і кращих гравців турніру: голкіпера, захисника та нападника.
 
За підтримку та докладені зусилля для проведення змагань висловлюємо вдячність спонсорам – приватним підприємцям селища: Цубері Ю.Ю., Нодь І.П., Піцур М.Ю., Піцур Б.В., Чендей М.В., а також дирекції Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Тячівської ДЮСШ.
Ю.Ю.Шкиндя, вчитель Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Джерело



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 561 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: