Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Тячівщині відбувся турнір пам'яті лісорубів (ФОТО)
16:48
На Тячівщині відбувся турнір пам'яті лісорубів (ФОТО)
18 вересня, на стадіоні в смт Усть-Чорна відбувся 6-й міжнародній турнір серед футбольних команд гірських населених пунктів Закарпаття.

На Тячівщині відбувся турнір пам'яті лісорубів (ФОТО)
18 вересня, на стадіоні в смт Усть-Чорна відбувся 6-й міжнародній турнір серед футбольних команд гірських населених пунктів Закарпаття, приурочений пам’яті Героїв Соціалістичної праці Івана Васильовича Чуси та Василя Юрійовича Шорбана – чемпіонів світу з валки лісу у м. Монреаль (Канада – 1967).
 
За перехідний Кубок пам’яті Героїв Соціалістичної праці боролися шість команд, серед яких: ФК з Лопухова та Усть-Чорної, футболісти з сусідніх районів - Синевира, Рахова, а також закордонні гості-спортсмени з Румунії та Угорщини. 

За результатами турніру перше місце посіла футбольна команда з міста Рахів, друге -  вибороли футболісти з Усть-Чорної, третє – команда з Синевира. 

Завершилось спортивне свято нагородженням переможців грамотами та призами. 

Цінні призи отримали футболісти й від ДП "Брустурянське ЛМГ",  до складу якого входить Турбатське лісництво – колишній однойменний лісопункт, де багато років працював герой-лісоруб Іван Чуса. Премії від лісгоспу переможцям турніру вручив головний інженер Я.О. Тимків.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 736 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: