Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Тячівщині відбувся турнір з міні-футболу серед жінок
13:48
На Тячівщині відбувся турнір з міні-футболу серед жінок
Турнір відбувся на штучному майданчику Дубівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Місцем проведення змагань, присвячених Міжнародному жіночому дню 8 Березня, став майданчик зі штучним покриттям Дубівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. На спортивне дійство завітали поважні гості, зокрема перший заступник голови державної адміністрації Василь Каганець та завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Василь Герчак.

У захоплюючій боротьбі за перемогу зійшлись команди дівчат з Дубового, Ганичів та Солотвина, які позмагались у старшій та молодшій вікових категоріях. Учасниці турніру завзято відстоювали честь своїх команд та продемонстрували хорошу, цікаву гру. А за дотриманням правил під час матчів слідкував головний суддя, вчитель фізичної культури Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Юрій Шкиндя.

Василь Герчак, який разом з Юрійом Шкиндею виступили організаторами спортивного свята, зауважив, що такі змагання проводяться з метою популяризації футболу в районі, залучення молоді Тячівщини до занять фізичною культурою і спортом та ведення здорового способу життя.

У церемонії нагородження взяв участь Василь Каганець, який вручив переможцям турніру кубки та грамоти районної державної адміністрації. Він також привітав дівчат зі святом, подякував їм за цікаву гру, побажав всім міцного здоров’я, сил та натхнення для розвитку в улюбленому виді спорту.

За результатами змагань першість у турнірі, у молодшій вікової категорії, виборола команда дівчат з Дубового, почесне друге місце посіла команда юних спортсменок з Ганичів і на третій сходинці опинилась команда з Солотвина. У старшій віковій категорії омріяну перемогу виборола команда Солотвина, на другому місці опинились дівчата з Ганичів і третє місце посіли спортсменки з Дубового.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 812 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: