Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Тячівщині завершився Кубок молоді (ФОТО)
13:25
На Тячівщині завершився Кубок молоді (ФОТО)
6 серпня, на футбольному майданчику біля Тересвянської школи розпочався дитячий футбольний турнір на Кубок молоді.

На Тячівщині завершився Кубок молоді (ФОТО)
Змагання проводяться у селищі четвертий рік поспіль за сприяння народного депутата України Василя Петьовки і вже стали традиційними.
 
Як розповів організатор змагань, футболіст і тренер Олег Мартинич, щороку кількість команд-учасниць турніру збільшується. Якщо у перший рік їх було чотири, то сьогодні Кубок молоді виборюють десять команд з  Вишкова, Хуста, Нижньої Апші, Грушова, Тересви, Бедевлі. Змагання проводяться у двох вікових групах: серед юнаків 2004-2005 та 2007 р.н. 

Вперше на футбольне поле вийдуть і  дівчачі команди  – ФК «Беркут» (Бедевля) та ФК «Авангард» (Тересва).

Загалом, у турнірі беруть участь близько 150 юних футболістів. Змагання відбуваються за коловою системою. 

Під час урочистого відкриття Тересвянський селищний голова Василь Олексій та організатор змагань Олег Мартинич побажали учасникам турніру успішних матчів та перемог. А помічник нардепа Ігор Грабарь привітав учасників від імені народного депутата Василя Петьовки.

Відтак стартували ігри турніру, які визначать володаря Кубку. Але, як запевнив організатор турніру, переможених сьогодні не буде, нагороди і відзнаки отримають всі учасники турніру.  


В результаті серії ігор визначились переможці. У молодшій віковій групі не було рівних команді Грушева, яка посіла перше місце. А на другій та третій сходинках п’єдесталу опинилися дві тересвянські команди.  Четверте місце отримали  вишківські футболісти. 

У старшій групі першість вибороли господарі турніру – ФК «Авангард» з Тересви. Друге місце – за командою Хуста,  а третє місце  посіла команда Вишкова. На четвертому місці – команда Нижньої Апші.

У матчі між дівчатами перевага була на боці бедевлянського ФК «Беркут», які перемогли суперниць з ФК «Авангард» з Тересви. Певно, далося взнаки хвилювання. 

«Нашій команді два місяці. Ми вперше беремо участь у такому турнірі, раніше змагались лише у школі, між класами», – розповіла капітан збірної дівчат ФК «Авангард» Анюта Сабов. 

Але переможених на турнірі не було. Не тільки призери, а й усі учасники були нагороджені кубками, медалями  та грамотами. Крім цього, кожна команда отримала в подарунок шкіряний м’яч. 

«Організатори – молодці, – ділиться враженнями тренер юнацької команди з Нижньої Апші Георгій Венгрин. – Такі турніри дуже потрібні, адже діти мають можливість позмагатись і поспілкуватись з однолітками з інших сіл».

Ініціатор та організатор дитячих футбольних змагань – футболіст і тренер із Тересви Олег Мартинич зауважив, що дуже важливою в організації є постійна підтримка народного депутата України Василя Петьовки. 

«Вже четвертий рік поспіль Василь Петьовка допомагає у проведенні турніру. І я йому дуже цим завдячую , – каже Олег Мартинич. – Адже всі нагороди, а також, що немаловажливо, харчування дітей упродовж змагань – все це за його підтримки».

Тому відзнаки приготували і для головного спонсора змагань. Вимпел та подяку народному  депутату України  Василю  Петьовці за багатолітнє сприяння та підтримку у проведенні турніру,   голова селища  Тересва  Василь Олексій урочисто вручив його помічнику  Степану Тулайдану. 















































Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1015 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: