Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Тячівщині змагались держслужбовці
21:09
На Тячівщині змагались держслужбовці
Нещодавно на стадіоні «Тиса» в селищі Буштино пройшла першість з міні-футболу серед команд представників районних служб, установ.

Нещодавно на стадіоні «Тиса» в селищі Буштино пройшла першість з міні-футболу серед команд представників районних служб, установ та організацій.

Організаторами змагань виступила державна адміністрації, з метою популяризації міні-футболу та залучення до здорового способу життя широкого кола мешканців району.

Спортивне дійство розпочалось урочистим звучанням Державного Гімн України, затим присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять про загиблих на Сході нашої країни.

Першість пройшла за коловою системою, з часом гри: 2 тайми по 20 хвилин. Участь прийняли 5 команд служб, установ та організацій району, зокрема представники державної адміністрації, прокуратури, райвідділу міліції, управління освіти та ветеранів футболу.

Міні-футбол виявився видовищним та цікавим, попри жарке сонце команди боролись з особливою витримкою та наполегливістю. Ніхто не хотів поступатись супернику, футболісти часто створювали небезпечні моменти та відправляли м’ячі у ворота. І хоч це гра, в якій завжди є переможці і переможені, змагання принесли всім учасникам тільки задоволення, бадьорий настрій та масу позитивних емоцій.

Представники районної влади вручили заслужені кубки та грамоти переможцям змагань, привітали всіх учасників і закликали якомога більше краян долучатись до занять спортом, вести здоровий спосіб життя.

За підсумками всіх матчів на третьому місці опинилась команда райвідділу Тячівського РВ УМВС, почесне друге місце посіли ветерани футболу з Буштина і омріяну перемогу та кубок першості району виборола команда працівників освіти Тячівщини.

В номінації «Кращий захисник» та «Кращий воротар» відзначено членів команди райдержадміністрації Василя Дем’янчука та Ігоря Копитчака, а в номінації «Кращий нападник» нагороджено Василя Гаврюша - представника ветеранів футболу, повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 669 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: