Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Ужгородщині нагородили бронзового призера (ФОТО)
21:08
На Ужгородщині нагородили бронзового призера (ФОТО)
Сьогодні, 19 березня, відбулось нагородження футболістів села Лінці, які зайняли третє місце у чемпіонаті Ужгородського району.

На Ужгородщині нагородили бронзового призера (ФОТО) Першим виступив головний тренер команди, а також сільський голова села Лінці, Олександр Пеца, який привітав футболістів із високим зайнятим місцем і побажав не понижувати планку і йти до нових перемог. З часу створення (відновлення) команди у 2006 році, основний кістяк, складений з місцевих футболістів, грає і показує хороші результати, не дивлячись на маленький бюджет клубу.

Привітав команду Михайло Фединець, який вже довгий час фінансово підтримує команду. Він згадав, що за більш ніж півстолітню футбольну історію села Лінці, єдиним досягненням було перше місце у другій лізі району у 1983 році, тоді ще сам Михайло грав у складі свого рідного села. За останні декілька років сьогоднішнє покоління футболістів села вже не вперше завойовують нагороди різного гатунку у вищій лізі Ужгородського району. Тож і минулорічне третє місце є неабияким досягненням. Також згадав Фединець про ромський футбол, який прогресує, і ніхто не здивується, якщо вже скоро хтось з них з'явиться у складі Лінців. 

Заступник голови Федерації футболу Ужгордського району Василь Хмельницький поздоровив гравців та керівництво команди, і приступив до офіційного нагородження. Медалі, грамоти за третє місце серед дорослих команд були вручені всім гравцям. Диплом за третє місце отримав капітан команди Юрій Федьо. Було відмічено палкого вболівальника команди, який всіляко підтримує свій рідний футбольний клуб Івана Граба.

ФОТОРЕПОРТАЖ з нагородження дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 998 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: