Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Ужгородщині зустрілись ветерани США, Одещини та Закарпаття (ФОТО)
12:45
На Ужгородщині зустрілись ветерани США, Одещини та Закарпаття (ФОТО)
27 травня на Ужгородщині зустрілись ветерани закарпатського футболу, гравці з США та відомі в минулому футболісти одеського "Чорноморця".

На Ужгородщині зустрілись ветерани США, Одещини та Закарпаття (ФОТО)
Вчора, 27 травня, на футбольному стадіоні туристичного комплексу "Термал Стар" пройшов цікаві матчі між збірною командою "Чорноморець" (Одеса) і "Eagle" (Мальборо) та ветеранами футболу Закарпаття. Організатором і натхненником свята традиційно став Сергій Мошак:
 
"Уже втретє нам вдається зібрати в Закарпатті футболістів з України та США, тому свято вже сміливо можна назвати традиційним. Без сумніву футбол об'єднує - і це свято тому доказ. Наше завдання популяризувати футбол в Україні і показати хороший приклад молоді, а також продемонструвати гостям туристичний потенціал області "
 
До складу закарпатської команди увійшли відомі футболісти: Васютик Володимир, Когутич Олександр, Яворів Олег, Ковач Іван, Тулайдан Тарас, Грабар Олександр, Цап Валерій, а також за закарпатців виступили Іван Качур та Іван Дуран.
 
Не менш "зірковим" був і склад у "Чорноморця". У матчі взяли участь Негара Ігор, Сич Олег, Хіневич Ігор, а також майстер спорту СРСР Горячев Юрій, який, свого часу, був кращим бомбардиром чемпіонату СРСР.
 
Представили команду р Мальборо (США) Валевич Геннадій, Гойкман Марк, Зальцман Олександр та інші.
 
"У США аматорський футбол дуже розвинений і популярний. Наша команда систематично бере участь в Лізі ветеранів в рідному місті. Згодом це захоплення переросло не просто в можливість позмагатися і підтримати себе у формі, але в якийсь вид спілкування і улюбленого активного відпочинку. В Закарпатті я вже не в перший раз. Гостинність організаторів турніру і чудова природа Карпат роблять перебування тут незабутнім ", - говорить Гойкман Марк.
 
Команди відіграли 2 тайми по 30 хвилин. У першому таймі фаворит не було визначено - команди пішли на перерву з сухим 0:0. Однак у другому таймі закарпатці стали активніше пресингувати суперників, що дало свої результати. Господарям вдалося забити 4 голи, а гості забили лише 1.
 
Однак на настрій учасників це не вплинуло - на полі панувала дружня атмосфера.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 979 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: