Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Виноградівщини визначили призерів Кубку "Олімпа"
11:48
На Виноградівщини визначили призерів Кубку "Олімпа"
27 жовтня у Виноградові пройшов фінал першого районного чемпіонату з міні-футболу на Кубок «Олімп».

На Виноградівщини визначили призерів Кубку За перемогу змагалися 8 команд, які показали кращі результати під час ігор, що тривали упродовж місяця у 4-х точках Виноградівщини. За першість району боролися гравці із Виноградівської гімназії, Королівської ЗОШ № 1, Дротинської ЗОШ, Теківської ЗОШ, Великоком’ятської ЗОШ, Вилоцької ЗОШ №1 і №2 та Великокопанської ЗОШ.

Змагання видалися напруженими та запеклими. Найкращими у цій боротьбі стали 3 команди, які посіли призові місця: бронзу вибороли школярі Теківської ЗОШ, срібло – Великокопанської ЗОШ. Перемогу ж здобула команда Дротинської ЗОШ.

Нагороджуючи учасників, перший заступник міського голови Виноградова Василь Ціцей зауважив, що першість району з міні-футболу показала, що у школах люблять футбол – і грати, і вболівати.

Переповнений емоціями гравець команди-переможниці Едуард Шітев каже нам: «Наша команда перемогла! Ура! Перемога! Дякуємо організаторам за такий чемпіонат!»

Усі без винятку молоді футболісти отримали цінні призи. Від ідейного натхненника заходу – депутата Закарпатської обласної ради Владіслава Поляка – спортсмени отримали абонементи у спорткомплекс «Олімп», а від Федерації футболу Виноградівського району - грамоти учасників змагань. Призери змагань отримали м’ячі та комплекти ігрової форми. Команда-переможець виборола для своєї школи також інтерактивний комплекс і, звісно ж, Кубок «Олімп».



Як учасники, так і їх вчителі сподіваються, що такий турнір у районі проводитимуть регулярно.



Так, тренер команди школи села Дротинці Ярослав Ухач у коментарі журналістам зауважив: «Дякуємо організаторам за участь у чемпіонаті. Сподіваємося, що такі змагання будуть проводитися постійно, бо дітям це дуже подобається, вони отримують від цього задоволення».

Водночас у таких заходах Ігор Неймет, тренер команди села Велика Копаня, що посіла друге місце, вбачає можливість для хлопців показати себе. За словами вчителя, такі змагання потрібно проводити часто, бо це дозволяє школярам розвиватися і використати шанс показати себе перед тренерами і потрапити у перспективі до ФК Севлюш.

«Нам вдалося провести у Виноградівському районі унікальні змагання, яким немає аналогів на Закарпатті. Упродовж місяця ми спостерігали за запеклою боротьбою школярів за звання кращих. На кожній грі хлопці доводили, що мають талант і хист до спорту загалом і футболу зокрема. Нам же, дорослим, треба зробити все, аби ці таланти розвивати. І такий чемпіонат – один із методів роботи з молоддю. Він показав, що дітям потрібні такі заходи, вони їм цікаві. Для нас важливі їх бажання, а отже, робитимемо все, для їх реалізації», - підсумував Владіслав Поляк.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1208 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: