Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Закарпатті готуються звести декілька штучних полів
15:41
На Закарпатті готуються звести декілька штучних полів
Приємно констатувати, що останнім часом в області дедалі більше уваги приділяється розвитку футбольної інфраструктури.

На Закарпатті готуються звести декілька штучних полів Зокрема, в Середньому планують побудувати велике поле стандартних розмірів зі штучним покриттям. Президент ФК «Середнє» Сергій Чопик зазначив, що завдяки сприянню голови села вже придбано землю для зведення такої споруди.

Поки ведеться організаційна й підготовча робота, а за місяць планують узятися й до основного її етапу. Сергій Миколайович зауважив, що це кропітка справа. Тільки той, хто нею займався, знає, наскільки важко вести таку діяльність. Тому поки від розповіді в подробицях утримався: мовляв, щоб не зурочити.





Так само виношують плани і в Кінчеші звести велике штучне поле. За словами президента ФК «Сокіл» Степана Боднара, було б недоцільно на стадіоні, де вже є природне покриття, ставити «синтетику». Отож нині це питання вивчається, і у вересні його планують розпочати реалізовувати. Є наміри звести спортивний центр.


Амбітні плани й у хустян. Вони мають намір реконструювати місцевий стадіон «Карпати». Нещодавно в місті над Тисою побував міністр молоді і спорту Андрій Жданов і відбулося виїзне засідання Бюджетного комітету Верховної Ради, що говорить про підтримку реалізації такого плану. Притому функціонуватимуть не лише футбольне поле, а й майданчики для інших ігрових видів спорту. Для реалізації проекту вже виділено понад 1 млн 380 тис. грн. Усього ж планують інвестувати понад 38 млн 240 тис. грн.



Звичайно, багато ще, як кажуть у народі, води збіжить, щоб ці задуми стали реальністю. Однак факт того, що в краї є люди, котрі хочуть щось покращити, змінити в спортивній інфраструктурі, радує. Будемо сподіватися, що задумане здійсниться!
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1059 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: