Головна » Усі публікації » у світі » Надь та Кушнір не змогли зупинити туринських "биків"
21:01
Надь та Кушнір не змогли зупинити туринських "биків"
"Дебрецен" в обох матчах Ліги Європи поступився більш статусному супернику з Італії.

Надь та Кушнір не змогли зупинити туринських
У другому раунді кваліфікації Ліги Європи Дебрецен, де виступають двоє закарпатців Олександр Надь та Ерік Кушнір, зійшовся з Торіно на чолі з грізним нападником збірної Італії Андреа Белотті. Саме він і відкрив рахунок у першому матчі, який відбувся у Турині 25 липня. Ще по голу забили екс-збірник Аргентини Крістіан Ансальді та відомий пенальтист Сімоне Дзадза, як підсумок 3:0. Надь відіграв весь матч, а Кушнір з'явився на полі на 74-ій хвилині.
 
У матчі-відповіді, який відбувся 1 серпня, закарпатці вийшли в основі і провели всі 90 хвилин на полі, однак нічого не могли вдіяти з відчутно сильнішим суперником, який вже у першому таймі двічі розписався у воротах ужгородця – постаралися Дзадза та Іццо.
 
У другому таймі Белотті збільшив рахунок, а довершив розгром 18-річний дебютант «биків» Вінченцо Мілліко, який вперше вийшов за основну команду і зумів відзначитись вже у додатковий час – 4:1.
 
У першому кваліфікаційному раунді дебреценський клуб пройшов албанський Кукесі 3:0 та 1:1, де наші футболісти також були на перших ролях.

19-річний Кушнір здобуває цінний єврокубковий досвід, який стане йому у нагоді у майбутніх звершеннях. Після виступів у Лізі Європи німецький сайт Трансфермаркт оцінює нижньокоропівця у 350 тисяч євро.
 

Категорія: у світі | Переглядів: 608 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: