Головна » Усі публікації » у світі » Надія Куніна у дебютній грі у Лізі чемпіонів оформлює дубль (ВІДЕО)
10:49
Надія Куніна у дебютній грі у Лізі чемпіонів оформлює дубль (ВІДЕО)
У стартовому матчі групового раунду Ліги чемпіонаів мукачівка Куніна взяла аквтину участь у погромі мальтійок.

Надія Куніна у дебютній грі у Лізі чемпіонів оформлює дубль (ВІДЕО)
У вівторок в Харкові на навчально-тренувальній базі «Металіста» розпочався груповий етап жіночої Ліги чемпіонів. У стартовому матчі румунська команда «Олімпія Клуж» здолала «Кардіф Мет» з Уельсу 3:2.
 
У другому матчі багаторазові чемпіонки України гравці харківського клубу «Житлобуд-1» зустрічалися з мальтійської «Біркіркару».
 
Вже з самого початку поєдинку стало ясно, хто сильніший на футбольному полі в цьому протистоянні. Так, на 6-й хвилині півзахисник харків'янок Юлія Шевчук вдало підключилася до атаки і точно пробила приблизно з лінії штрафного майданчика в дальній кут воріт. Не минуло й чотирьох хвилин, як після подачі кутового від Жанни Саніної відзначилася Дар'я Апанащенко.
 
І в подальшому гра повністю проходила під контролем господарів поля. Третій гол на 26-й хвилині забила дебютант «Житлобуду-1» Надія Куніна. Потім двічі стрясали своїми ударами поперечину Дар'я Апанащенко та Анна Вороніна, після чого форвард харківського клубу Вороніна зробила дубль, відзначившись на 36-й і 43-й хвилинах. 5:0 - з такою перевагою підопічні Валентини Котик вирушили на перерву.
 
У другому таймі на 63-й хвилині свій другий гол в цьому матчі забила Надія Куніна. А остаточний результат на 78-й і 85-й хвилинах встановили Анна Мозольская і Ана Петрик, які вийшли до цього на заміну.
 
Переконлива перемога харківського «Житлобуду-1» 8: 0 і українки очолили турнірну таблицю в своїй групі.
 
Нагадуємо, що матчі групового раунду жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА за участю чемпіона України транслюються телеканалі Xsport.

 
ЛІГА ЧЕМПІОНІВ УЄФА 2018-2019
07.08.2018 - Україна, Харків (с.Високий) - стадіон бази Металіст
 
ЖИТЛОБУД-1 (Україна) - БІРКІРКАРА (Мальта) - 8:0 (5:0)
 
ГОЛИ: Шевчук 6, Апанащенко 9, Куніна 26,63, Вороніна 36, 43, Мозольська 78, Петрик 85
 
ЖИТЛОБУД-1: Шульга (к) - Голиш, Апанащенко, Утицьких (Соломаха 79), Кочнєва, Саніна Ж, Андрущак, Овдійчук, Шевчук (Мозольська 68), Куніна, Вороніна (Петрик 46).
Тренер: Валентина КОТИК
 
БІРКІРКАРА: Шереб - Захра, Сейд, Парніс, Фарруджа (к), Зарб (Султана 48), Теума (Пейс 89), Джусті (Урпані 67), Велла, Каработт, Сакіч
Тренер: Меланія БАЯДА


Категорія: у світі | Переглядів: 848 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: