Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Накрили "Поляну" (ВІДЕО)
16:08
Накрили "Поляну" (ВІДЕО)
Про центральний матч 17-го туру вищої ліги дізнавайтесь далі.

Накрили
Обидва колективи хоча й не мали особливої турнірної мотивації та грали перш за все за честь клубів. Початок був за гостями, які флангами змушували суперника притискатись до своїх воріт. Із огляду на це, не дивно, що рахунок був відкритий на самому старті. Чедрик завершив атаку по центру пострілом у лівий нижній кут – 1:0.
 
Трохи згодом Мішенін прострілив із правого флангу на ближню стійку, куди вчасно змістився Чедрик і оформив дубль – 2:0.
 
Далі трохи згодом активізувались господарі. У одному з епізодів Євген (другий) Русин з допомогою дриблінгу заробив пенальті. Міклош із першої спроби пробив у лівий кут, та Козар парирував. Олександр добивав, та Чумак кинувся під м’яч і при цьому в зіткненні отримав ушкодження. Та Федак після цього вказав на помилку воротаря при пробитті й змусив перебити ще раз. Міклош з третьої спроби в правий кут влучив, а Козаря в лівий змусив зміститись – 1:2.
 
Під завершення тайму виноградівці повернули свою перевагу в два голи, коли на завершенні атаки по центру Чедрик віддав паралельну передачу на Вашкебу й Василю було важче не забити, ніж влучити і він переправив спокійно в сітку – 1:3.
 
На 43-й хвилині Євген (другий) Русин відгукнувся в штрафному майданчику на подачу з лівого флангу й влучив у лівий кут, та Козар вдало обрав позицію й зреагував.
 
Другий тайм пройшов у більш рівній боротьбі. Та виноградівці продовжували атакувати. В дебюті тайму, на 50-й хвилині, Мішенін прострілив із лівого флангу в центр на Вашкебу, який міг оформити дубль ударом із вбивчої позиції метрів із восьми, та не зміг цього зробити.
 
Через тринадцять хвилин Міклош пробив метрів із двадцяти під поперечину, та Козар відбив. Ще через дві хвилини Мішенін віддав по лівому флангу на Чедрика, а той переадресував на Ковтуна. Та Василь із дуже хорошої позиції метрів із чотирьох пробив над поперечиною.
 
Та гості все ж змогли довести рахунок до розгромного. Реплюк змусив Мельника порушити правила в карній зоні й Дребужан вказав на позначку. Сам постраждалий змусив воротаря змістити до правого кута, а сам влучив у лівий – 4:1.
 
Далі двічі на 72-й та 73-й хвилинах міг забити Чедрик, та йому для цього не вистачило зовсім трохи. Під завершення слаломний забіг із обіграшем численних суперників та фінтом Зідана виконав Павлич, який міг метрів із десяти вколочувати м’яч у сітку, та Козар вибіг, кинувся в ноги й врятував ситуацію.
 
 
Арбітр – Cергій Дребужан
Асистенти – Василь Федак та Володимир Кочетов
Четвертий арбітр – Сергій Українець
 
22 жовтня, с. Поляна, головний стадіон Полянської ОТГ, ясно, 400 глядачів.
 
«Поляна» – «Севлюш» Виноградів – 1:4 (1:3)
 
Голи: Міклош, 18 (з пенальті) – Чедрик, 4, 11, Вашкеба, 39, Реплюк, 69 (з пенальті).
 
«Поляна»: Ярослав Бучок, Артур Русин, Едуард Мельник, Олександр Міклош, Олексій Соломко, Володимир Варваринець, Євген (перший) Русин, Михайло Власик, Михайло Микуланинець, Богдан Павлич, Євген (другий) Валерійович Русин.
Запасні: Михайло Безик, Степан Стегура, Максим Радченко, Володимир Чанда.
тренер – Михайло Кондря.
 
«Севлюш»: Василь Козар, Андрій Ломага, Андрій Гладиш, Віктор Чумак, Василь Ковтун, Іван Бандурович, Василь Вашкеба, МихайлоРеплюк, Михайло Чедрик, Дмитро Мішенін, Віталій Чейпеш.
Запасні: Віталій Гринишин, Борис Ковня, Олексій Остафійчук, Віктор Микуляк, Юрій Чонка, Денис Ребрик.
старший тренер – Валентин Слюсар, тренер – Денис Ребрик.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1770 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 121 2 »
12 мікітос  
0
Мішка, так тут ніхто не спорить, щодо Минаю. Команда реально сильніша В області і справедливо перша. Тим більше, з таким складом булоб ганьба не взяти золото. В області Минаю нема чого грати, треба йти вище.

11 Мішка  
0
Хлопці, давайте бути об'єктивними... Цього року Минай був сильнішим і заслужено переміг у чемпіонаті.

10 Ваня86  
0
:)) як би тепер смішно не було про призове, але Поляна ж на даний момент одна з найбільш титулованих команд Закарпаття!! такшо цього року 4, а на слідуючий рік можливо і призове.А про Бучка то много і виручав, но много і винимав, а після гри Минай за здоровля Бучка випивав :))як уже є. У грі з Виноградовом оборона стояла..хотілося ліпшої гри, як уже є.Середнє цього року одна з ліпших команд чемпіонату..Практично на початку чемпіонату і втратили 1 місце.

9 мікітос  
0
Пацани, не судіть строго Поляну, хлопці чемпіонат на жилах вигризли! Попитайте В гравців Минаю, чи було їм легко? Команді та тренеру Кондрі лише можна подякувати за те шо зробили неможливе. Коли треба ми все критикуємо своїх, але на сьогодні це реально успіх, тим більше, що перед чемпіонатом команду не планували взагалі виставляти. Короче молодці!!!!!

8 мікітос  
0
мпіонат, попитайие В гравців Минаю, чи було їм легко? Команді та тренеру Кондрі лише можна подякувати за те шо зробили неможливе. Коли треба ми все критикуємо своїх, але на сьогодні це реально успіх, тим більше, що перед чемпіонатом команду не планували взагалі виставляти. Короче молодці!!!!!

7 Віола  
0
Дякую пан Реаліст !!! :))) ФК "Поляні" на другий рік - призове місце !!!

6 реаліст  
0
Та там реально після того, як Іршава з Вільхівцями та Ужгородом зіграла як треба Поляні, вони вже на розслабоні вийшли грати. Хоча про договорняки мова не йде, бо нема смислу ніякого, лише якщо звичайно у Виноградова мало з головою не дружать і можуть давати бабки Поляні за здачу і сподіватися на осічку Середнього дома з Довгим! Просто то просто ляпи захисту та відсутність опиту, а на рахунок воротніка, так Бучок таких голів напускав купу, в деяких іграх тягне все шо летить, а деякі в чисту провалює! він на область ще заслабкий, але іншого немає! Поляна і так вище голови скочила, бо позаду лишилися реально класні команди!

5 Віола  
0
Шановні!!! Я поважаю І ФК"Поляна" і ФК "Севлюш". Писав на тверезу голову... Тепер ще декілька разів передивився епізод, коли забивався гол , який забивав Чедрик. Два захисника супроводжують м"яч іЧедрика, який елементарно не обробляє м"яч, його йому залишають (дарують). Третій захисник справа навіть не намагається підстрахувати перших двох. Воротар імітує процес ловіння м"яча... Після цього мені елементарно було нецікаво дивитися огляд матчу

4 Севлюш  
0
Виола, ти мало не правий, да якшо подивитися, як легко забили два голи у ворота Поляни, то мож подумати, що гра проста була, але змушений тебе мало розчарувати, повырь гра була мужська, ы Поляна виглядала доста непогано ы не берегли ноги, намагалися атакувати, боролися. Да раунок 1-4 але повiрь, шо хоть Севлюш на даний час на голову сильнiший, но реально повезло з голами на перших минутах. Ми сидiли разом з Полянцями, нормально спiлкувалися й хочу сказати в Поляни реально молода команда, не хватаэ опита, там половина iз юнацького складу та району, але вони боролися й не раз нашi опитнi граки забирали ноги. Тому ти не правий на рахунок вiдсутностi боротьби. Поляна молодцi за 4 мiсто. Севлюшу побажаю в наступному роцi золота. Ще хочу сказати, якби нашi десь грали на жилах проти лiдерiв як Полянцi дома, то можу б й золото мали, а не бронзу!

3 Ваня86  
0
Віола ти п"яний це писав?? Поляна в цьому чемпіонаті виступила достойно..Один склад весь чемпіонат при фінансуванні далеко не ідеальному, так як в перших 3 командах.На рахунок Виноградова то помилки в обороні призвели до такого результату-це футбол і як не говори в цій ігрі Виноградово були ліпші.На рахунок твої фрази то Курва скоріше переадресую твому Ужгороду яке так часто стелиться під Середне :)) а кіби Ужгороду треба було хороше місце був би секс навпаки :) так хто курва? В неділю була хороша дружня атмосфера як між вболівальниками так і не було грубої гри на полі. Поляна має 4 місце і Молодці.Успіхів в 2018 :) Якщо Ужгород виставить команду :))

1-10 11-12
الاسم *:
Email *:
كود *: