Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Наприкінці літа пройде міжнародний турнір Андрія Гаваші
16:57
Наприкінці літа пройде міжнародний турнір Андрія Гаваші
Відбулося засідання оргкомітету з проведення вже другого міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші.

Відбулося засідання оргкомітету з проведення вже другого міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші.

За участі керівництва Федерації футболу Закарпаття на чолі з Іваном Дураном відбулося засідання оргкомітету з проведення дитячо-юнацького міжнародного турніру на честь відомого закарпатського футболіста й спортивного діяча, гравця ужгородських команд «Спартак» і «Верховина» та київського «Динамо», почесного працівника фізичної культури, екс-голови Федерації футболу Закарпаття Андрія Гаваші.

Попередньо було вирішено, що другі за рахунком такі змагання відбудуться 24–29 серпня за участі 8–12 команд вищої ліги ДЮФЛ та відомих футбольних шкіл України, а також із-за кордону. Зокрема вирішується питання про запрошення на турнір київського «Динамо», донецького «Шахтаря», львівських «Карпат», колективів з Угорщини, Чехії, Сербії. Братимуть участь і колективи СДЮШОР та «Говерла» (Ужгород). Обговорювалися й можливі місця проведення змагань (найімовірніше учасники гратимуть в обласному центрі, у Поляні та Сваляві).

У боротьбі за нагороди візьмуть участь команди U-15 і U-17. Отже, за підсумками турніру, зокрема, на фоні елітних команд можна буде реально подивитися, чого досягнув за останній час у розвитку дитячо-юнацький футбол краю.

Комітет зі зв’язків із громадськістю та ЗМІ Федерації футболу Закарпаття

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 737 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: