Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Напружена та справедлива нічия в Мукачівському дербі
19:42
Напружена та справедлива нічия в Мукачівському дербі
У неділю, 6 квітня, на стадіоні «Колос», що в Іванівцях, проходили матчі 3-го туру Першості Закарпаття.

Напружена та справедлива нічия в Мукачівському дербі
Для пересічного вболівальника ця гра була цікава перш за всім тих, що обидві команди в першості області представляють Мукачівський район, а отже це буде справжнє Мукачівське дербі. Перед матчем Іванівці в своєму доробку мали 3 очки, а Нижній Коропець - 4. Матч юнацьких складів між цими командами завершився впевненою перемогою Коропця з рахунком 4:1. І після матчу юнаків на поле вийшли гравці дорослих складів.
 
Вже з самого початку матчу гості заволоділи територіальною перевагою на футбольному полі і почали потрохи підбирати ключики до воріт господарів. Однак слід зазначити, що захист Іванівців у першому таймі здебільшого діяв надійно, не даючи супернику багато вільного простору на підступах до штрафного майданчику. Декілька разів атакувальний півзахисник Коропця Михайло Трухан пробивав з дальніх дистанцій по воротах Іванівців, але м’яч пролітав мимо воріт. Господарі грали від захисту, але намагались гостро і швидко контратакувати. Активними у створені контратак були Юрій Стець та Олександр Пінджоля, однак довести ці нагоди до реальних гольових моментів на виходило. Перший тайм наближався до свого закінчення і під за навіс тайму небезпечний момент створили гравці Нижнього Коропця. На навіс з правого флангу відгукнувся Анатолій Киян, який прийнявши м’яч з 16-ти метрів розстрілював ворота противника, але чудово в цьому епізоді зіграв воротар «Колоса» Юрій Нагорняк, який перевів круглого на кутовий.
 
У другому таймі гості продовжували контролювати м’яч та посилювати натиск на ворота Іванівців. І на 53-ій хвилині це дало свій результат. Після навісу з кутового удару, м’яч відскочив до Євгена Сороки, який з 9-ти метрів невідпорно пробив і вивів свою команду вперед. Після забитого голу Коропець по незрозумілій причині зупинився і перестав атакувати, Іванівці це відчули і швидко перехопили ігрову ініціативу до своїх ніг. Однак до реальних моментів справа ніяк не доходила, в діях господарів в очі кидалась відсутність якісного та грамотного останнього пасу. І все ж таки на останній доданій арбітром матчу хвилині, гравці «Колоса» зуміли відновити паритет на табло. Олександр Пінджоля накрутив на лівому фланзі захисника і виконав чудовий простріл вздовж воріт, де на дальній стійці результативно замкнув цей простріл Сергій Гичка.
 
Після забитого голу відразу пролунав свисток арбітра, який сповістив про справедливу нічию 1:1 у Мукачівському дербі.

 
Арбітр: Запрутняк В
Асистенти арбітра: Головей Е, Рогач Я.
Спостерігач арбітражу: Кувік І.
 
ФК «Колос» (Іванівці) – ФК «Н. Коропець» – 1:1
 
Голи : Сорока, 53 – Гичка, 92.
 
«Колос» (Іванівці) : Нагорняк Ю, Сікора М, Герц А, Гичка С, Кукрі Є, Меденці О, Ільницький М, Ковач М, Бела М, Пінджоля О, Стець Ю.
Запасні: Гудивок В, Меденцій О, Мигович В, Нусер Е, Морон С.
 
«Н. Коропець»: Моісеєнков Д, Маринець В, Сорока Є, Смагін В, Росул Е, Мкртичан Г, Трухан М, Герцуський О, Олберт О, Бундаш Й, Киян А.
Запасні: Гей В, Фекете Т, Шіц І.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 801 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: