Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Напружена звитяга підопічних Балажинця
21:38
Напружена звитяга підопічних Балажинця
Гра у виконанні юнацьких складів Баранинців та Невицького порадувала вболівальників небувалою інтригою.

Напружена звитяга підопічних Балажинця Зустрічі обидва колективи розпочали надактивно. Вже на 2-й хвилині Гряділь, після пасу від партнера, вибігав на побачення з голкіпером, але переграти його не зумів.

На 5-й хвилині Пастеляк змусив вболівальників підірватись зі своїх місць. Михайлу вдався потужний удар з 50-ти метрів, який потрапив точнісінько у дев’ятку. 1:0.

Такий розвиток подій не влаштовував гостей, адже вони мали намір вивезти з Невицького три пункти. І юнаки Баранинців відразу після пропущеного голу взялись це підтверджувати. На 8-й хвилині Гряділь знову вийшов на рандеву зі Старухом, але голкіпер господарів знову виходить переможцем з цієї дуелі.

Надалі гості все частіше загострювали гру біля воріт суперника. Так на 14-й хвилині Данкулинець змістившись з лівого краю пробиває в ближню дев’ятку воріт Старуха з-за меж штрафного майданчика, рахунок стає 1:1.

Підопічні Матьовки відразу ж відповіли своїм моментом. Після подачі кутового, захисники гостей невдало вибили круглого зі штрафної, чим скористався Хорошун, Владислав прийнявши м’яч, сильним ударом спрямовує його під поперечку. Господарі виходять вперед, але не надовго.

На 20-й хвилині, гості подавали з кута поля. Після подачі на дальню стійку, Гряділь головою відпасував на Єршова, після чого Олександр зрівнює рахунок. 

Після шалених 20-ти хвилин команди трохи заспокоїлись і гра перемістилась в центр поля. Поки на 24-й хвилині господарі не заробили право на штрафний з 45-ти метрів. На цей раз удару Пастеляка не вистачило лічених сантиметрів, щоб вразити ціль, м’яч торкнувшись поперечки виходить за межі поля.

Господарі все частіше старались підходити ближче до воріт суперника. але захист гостей діяв надійно. Підопічні Балажинця в свою чергу теж намагались будувати свої атаки, але безрезультатно.

Тайм другий активніше розпочали гості, контролюючи м’яч на чужій половині поля. Так 45-та хвилина стала результативною для жовто-зелених. Пайдич з 18-ти метрів точно пробив у дальній кут, 2:3.

Після такого початку гості дедалі частіше відходили на свою половину поля і шукали щастя у контратаках. На 50-й хвилині Лютнянський, обігравши двох захисників суперника, пробивав з 20-ти метрів, але Силаков на місці.

Згодом вже баранинські юнаки мали збільшувати свою перевагу. Після подачі з кута поля, Єршов на дальній стійці завершував атаку ударом головою, але влучив у голкіпера і небезпечний момент втрачено.

Гості відчувши, що суперник дає грати створили ще декілька небезпечних моментів. На 58-й хвилині Пайдич завдав удару з 20-ти метрів, але зависоко. Відразу в наступній атаці Янцо пробивав з-за меж штрафного, але також неточно. На 63-й хвилині, після розрізного пасу від Янца, Гряділь увірвався в штрафну, прибрав захисника і пробив у ближній кут, але м’яч влучив у стійку.

На 65-й хвилині господарі створили гострий момент біля воріт суперника. Після подачі в штрафну нападник пробивав з 16-ти метрів, але Силаков грає надійно.

Останні п’ять хвилин зустрічі команди вже догравали поки головний арбітр зустрічі не сигналізував про закінчення гри.

Отже, підопічні Балажинця в напруженій боротьбі виривають перемогу.
 

Арбітри: Зубільчак О., Бородайчук В., Проценко Р.
Делегат – Попович В.М.
 
с. Невицьке, глядачів 200
 
ФК «Невицький замок» Невицьке – ФК «Баранинці» 2:3

Голи: Пастеляк, 5, Хорошун, 17 – Данкулинець, 14, Єршов, 20, Пайдич, 45.

Невицький замок :Старух Роман, Пастеляк Михайло, Деркач Андрій, Вачіля Володимир, Хорошун Владислав, Лютнянський Владислав, Лукач Янош, Воробок Дмитро, Стегура Валентин, Граб Ян, Гала Євген.
Запасні: Голонд Олександр, Зінчук Микола, Бринько Владислав, Конч Віталій.
Тренер – Матьовка Іван

Баранинці: Силаков Василь, Єршов Олександр, Зубанич Данило, Федака Крістіан, Гряділь Олександр, Попович Олег, Шкірта Іван, Янцо Михайло, Пайдич Йосип, Сатмарій Євген, Данкулинець Михайло.
Запасні: Малило Віталій, Вайда Руслан, Мармор Едвін, Чорнак Олександр, Левченко Дмитро.
Тренер – Рудольф Балажинець

Попередження:Бринько 52 - Федака 19, Гряділь 48.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1225 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: