Головна » Усі публікації » у світі » Наші легіонери
15:14
Наші легіонери
Наприкінці березня, «наша» команда з Собранців провела чергову гру чемпіонату Словаччини в східнословацькій футбольній лізі, зона південь.

Наприкінці березня, «наша» команда з Собранців провела чергову гру чемпіонату Словаччини в східнословацькій футбольній лізі, зона південь.

В 19 турі вони з'їздили в гості до команди з нижньої половини турнірної таблиці "Краловскі Хлмец". В складі гостей на цей матч з наших співвітчизників був лише один Олег Калабай. Навряд чи йому можна занести цю гру до свого активу, оскільки "Собранці" поступилися супернику - 2:0, пропустивши в кожному з таймів по голу. Тим самим трішки притормозивши в намаганні наздогнати "Велкі Гореш", який йде на другому місці.

Та вже минулої суботи, в матчі 20 туру, в домашньому матчі з командою "Чана", каменя на камені не залишила від гостей. Суперник розташувався в середині турнірної таблиці, та відставання від "Собранців", який йде на третьому місці, до звітної гри зіставляло всього-на-всього 2 пункти. Українські словаки внесли вагомий вклад в результативну перемогу з рахунком 7:1. Незмінні лідери свалявської "Поляни" Сергій Кундрик, для якого це був дебютний матч в складі словацької команди, та Павло Оржеховський вдало провели цю гру. Павло, який провів мабуть одну з кращих ігор у цьому сезоні, зміг практично за півгодини оформити хет-рик у воротах гостей. Сергій теж спромігся записати своє прізвище у протокол матчу, отримавши гірчичник ще в першому таймі. Відставання у п’ять пунктів від другого місця не є великим, тож основна боротьба за призові місця в східнословацькій футбольній лізі, зоні південь ще попереду.
Тарас Галушка

Категорія: у світі | Переглядів: 857 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: