Головна » Усі публікації » у світі » Наші Легіонери: Кобін та Кополовець асистують
21:59
Наші Легіонери: Кобін та Кополовець асистують
Пропонуємо до Вашої уваги нову інформацію про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Пропонуємо до Вашої уваги нову інформацію про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Угорщина

"Ньїредхаза" вже забезпечила собі місце в Вищому дивізіоні наступного сезону, тож на матч проти "Халадашу" виставила експериментальний склад. Місце в перших 11-ти отримав й Володимир Овсієнко. На рахунку українського воротаря витягнутий з-під поперечини потужний штрафний удар, відбитий кволий удар зблизька у протихід (до речі, удар завдавав відомий в минулому італійський форвард Томмазо Роккі) та ще один відбитий м'який удар під поперечину з десяти метрів. В голах не винен. Отримав жовту картку. "Ньїредхаза" на 11-ому місці за два тури до кінця першості.

У третій за рангом лізі, найбільш закарпатська команда Кішварда перемогла Гатван, який йде одразу за ними, з рахунком 4:1. У старті вийшли Володимир Корнутяк, Золтан Сільваші та Роберт Молнар. ФК Варда йде на другому місці, з сімнадцятьочковим відривом від третього і всього на три пункти відстають від першого Путнока.

У 28 турі другої угорської ліги, Балмазуйварош досить несподівано здолав вдома Залаерсеег 2:0. Із закарпатців у старті вийшов лише Шандор Вайда, якого було замінено на 66-ій хвилині. Загалом статистика виступів в Угорщині у Шандора становить 4 матчі та 1 гол.

Білорусь

Чемпіонат північних сусідів набирає обертів. Позаду лише шість турів, однак вже зараз можна спрогнозувати, що на вершині турнірної таблиці, скоріше за все, знову залишиться борисовський БАТЕ. А ось за друге місце розгортається серйозна боротьба, в якій команда з українськими виконавцями має досить непогані шанси, аби досягнути успіху.

Минулих вихідних солігорський "Шахтар", в складі якого виступають Василь Кобін, Ярослав Мартинюк та Артем Старгородський, змусив БАТЕ вперше в сезоні втратити очки, на власному полі гірники здобули нічию. Усі три українці вийшли в стартовому складі "Шахтаря. Діючий чемпіон був значно ближчим до перемоги в матчі, оскільки не реалізував кілька стовідсоткових моментів для взяття воріт. В атаках господарів поля велику роль відіграв Василь Кобін, який нагнітав ситуацію на фланзі, та Артем Старгородський, який давно виконує функції плей-мейкера в команді. Наразі "Шахтар" посідає друге місце, відстаючи на чотири очки від борисовської команди.

Юрій Габовда не вберіг "Граніт" з Микашевічів від поразки у виїзному матчі з мінським "Динамо". Уродженець Міжгірщини, Габовда вступив в гру в другому таймі, однак в атаці себе проявити ніяк не зміг.

Німеччина

У 27 турі німецької Обер ліги, де виступає Михайло Кополовець, його Айнхайт Рудольштадт зазнав домашньої поразки від ФК Ейзенах 1:3. Наш земляк, як завжди був одним з найактивніших на полі, і в середині першого тайму записав на свій рахунок гольову передачу, за допомогою якої було зрівняно рахунок у цій грі. А вже на 30-ій хвилині Михайло був дуже близьким, щоб вивести свою команаду вперед, але не зміг переграти голкіпера.

На початку другого тайму, після сольного проходу і пострілу, Кополовець погано приземлився і дістав травму. Тому і був замінений на 59-ій хвилині. Німецькі оглядачі відмітили, що українець, з пятим номером на спині, був кращим на полі у складі своєї команди.



Категорія: у світі | Переглядів: 974 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 вася  
0
Не "хаза" а "газа". Мяке "Г". nfr ghfdbkmyj

الاسم *:
Email *:
كود *: