Головна » Усі публікації » у світі » Наші Легіонери: Кобін знову один з кращих
22:48
Наші Легіонери: Кобін знову один з кращих
Пропонуємо до Вашої уваги нову інформацію про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Пропонуємо до Вашої уваги нову інформацію про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Угорщина

"Ньїредхаза" зазнала четвертої поразки поспіль (цього разу від "Печа" з рахунком 1-2) і закінчила чемпіонат на 12-ому місці з 16-ти команд. Щоправда, клубу загрожує виліт з Вищого дивізіону, оскільки він не отримав ліцензію, яка дозволяє грати в NВ І наступного сезону. Володимир Овсієнко втретє поспіль відіграв повний матч і до 83-ьої хвилини відчував себе впевнено, аж поки після потужного удару з лінії штрафного по центру м'яч не залетів у ворота від його руки. Загалом Овсієнко відіграв 8 матчів ліги цього сезону, 1 - в Кубку та 4 - в Кубку Ліги. Пропустив 16 м'ячів.

У третій за рангом лізі, Кішварда на виїзді зуміла перемогти Хайдубошормені 3:0. Корнутяк, Молнар та Сільваші вийшли в старті і допомогли здобути своїй команді чергові три пункти.

У 30-му турі другої угорської ліги, Балмазуйварош вдома зіграв внічию 1:1 з Шопроню. Шандор Вайда вийшов у старті і зіграв 56 хвилин. Його команда йде на 13 місці, і лише на один пункт відділяє їх від зони вильоту.

Білорусь

Гірники впевнено переграли "Торпедо-БелАЗ" на власному полі і одним з творців цього успіху став Василь Кобін. Коли коментатор поєдинку почав говорити, що "Шахтар" запросив до своїх лав не самих сильних українських легіонерів, Василь замкнув подачу з лівого флангу точним ударом головою під дальню стійку. Вже за кілька хвилин він ледь не створив шедевр, пробивши зльоту з-за меж карної зони, однак мяч влучив в поперечку.

Торпедівці змогли відігратись завдяки несподіваному удару з центра поля, проте на останніх хвилинах першого тайму "Шахтар" і знову за участю Кобіна вийшов вперед. Саме Василь розпочав гольову атаку пасом в центральну зону. По перерві гості намагались відігратись, але пропустили третій гол, який вбив інтригу в матчі.

Німеччина

Команда Михайла Кополовця, у 28 турі німецької оберліги, знову програла і втратила будь-які шанси, щоб залишити зону вильоту. Рот-Вайс Ерфурт-2 мінімально переміг вдома Айнхайт. Михайло змушений був покинути поле на 54-ій хвилині через травму підколінного сухожилля, яку він дістав ще в попередньому матчі з Ейзенах і яка знову дала про себе знати.

Тож за два тури до завершення чемпіонату Айнхайт Рудольштадт розділяє останню сходинку з ТВ Асканія Бернбург, відстаючи від рятівної 13 позиції на сім очків.

Категорія: у світі | Переглядів: 954 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: