Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Навколо Ужгорода реалізовуються довгострокові спортивні програми
12:59
Навколо Ужгорода реалізовуються довгострокові спортивні програми
Працівники відділу молоді та спорту райдержадміністрації підбили підсумки роботи у 2013-ому році.

Працівники відділу молоді та спорту райдержадміністрації підбили підсумки роботи у 2013-ому році.

Розроблена та затверджена районна "Програма розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки", яка минулого року почала діяти. У районі було організовано цілий ряд спортивних заходів: проведено сільські ігри, спартакіади серед працівників бюджетної сфери, чемпіонати з футболу, волейболу та інших видів спорту.

В спартакіаді району прийняло участь 26 команд. Перше місце посіла команда Середнянської селищної ради, друге – Сторожницька сільська рада, а третє – Холмківська сільська рада.

У 2013 році група Великодобронської ЗОШ посіла перше місце в області призи клубу "Шкіряний м`яч". Збірна команда Лінцівської ЗОШ посіла перше місце в обласних змаганнях "Олімпійське лелеченя!" та взяла участь у Всеукраїнських змаганнях.

У 2013 році ФК "Середнє" в чемпіонаті області з футболу посіло третє місце серед дорослих складів, серед юнацьких складів посіли перше місце в чемпіонаті Закарпатської області з футболу.

У районі реалізовуються довгострокові Програми "Розвитку футболу", "Розвитку фізичної культури і спорту", "Спортивний майданчик 2010-2014 роки", які вже дали позитивні результати. За рахунок спонсорських коштів у 2013 році здано в експлуатацію спортивні об’єкти різної форми власності: майданчик зі штучним покриттям розміром 22х42 метри в селі Великі Лази, майданчик із натуральним покриттям розміром 20х30 метрів в мікрорайоні Іванівка смт. Середнє та спортивний комплекс "Карпати-Арена" в селі Барвінок.

Розпочато будівництво сучасних сільських стадіонів в селах Баранинці, Концово. В смт. Середнє побудовано додатково тренувальне поле.
Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 625 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: