Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Не стримали "моряків"
21:29
Не стримали "моряків"
З одеським «Чорноморцем» граємо внічию 2:2. Це був бойовий та яскравий матч, де, на жаль, ми не здобули перемогу.

Не стримали На цю гру наш тренерський штаб виставив доволі атакуючу схему: в 4 захисники (Лиховидько та Векляк в центрі, Книш та Синьогуб на флангах), 2 опорних (Петрусенко та Месхі), 3 атакуючих (Коваленко, Хахльов, Байдал) та Вишневський попереду.

Такий атакуючий напрям міг принести успіх вже на 2 хвилині – Коваленко після боротьби Синьогуба із суперником отримав м’яча біля штрафної, змістився вправо і пробив – в хрестовину. Господарі продовжили тиснути ще хвилин 15, проте далі гості відсунули гру від своїх воріт і самі все частіше почали загрожувати воротам «Минаю» – у них до самого свистка на перерву було декілька хороших можливостей, але в цей день просто неймовірну гру демонстрував Данило Кучер.

Закарпатці же теж вміло доводили м’яча до чужого карного майданчика, проте одесити дуже вміло переривали наші атаки в фінальній частині.

Проте без свого голу на перерву не пішли. На 41-ій хвилині Олега Вишневського після передачі Лиховидька завалили у штрафній – пенальті. Його вирішив пробивати Антон Байдал і не прогадав – 1:0. Вітаємо з дебютним голом Антона в УПЛ та за нашу команду!

Після перерви наша команда перебудувалася (повернулися до схеми з 3 захисниками і 2 латералями), але не втратила свій темп і відразу забила другий. Хахльов віддав класну передачу на Вишневського, той уник офсайду, вибіг сам-на-сам і красиво пробив у ближній кут – 2:0 і другий гол Олега в УПЛ!

На жаль, цей гол тільки активізував суперника, а ми, у свою чергу, не змогли втримати цей натиск. На 56 хвилині пропускаємо розрізний пас на Ваната, який втік від захисників і пробив Кучера – 2:1.

Ще через 7 хвилин одесити дотиснули нас – знову стрімка атака, яку завершив Авагімян – 2:2.

До честі наших футболістів, після таких шокуючих 10 хвилин наша команда зібралася і відсунула гру від своїх воріт. Допомогли і свіжі Селезньов та Кобак, які вийшли на заміну. Вони активізували гру нашої команди в атаці, а досвідчений Євген міг двічі забивати, але гості відбилися. Атакував і «Чорноморець», зокрема Цітаїшвілі та Брагару, але більше теж відзначитися не змогли.

У підсумку – бойова нічия 2:2. Ми здобуваємо очки, але, звісно, команда прагнула більшого. З іншої сторони, як сказав після Олег Вишневський, такі матчі- хороший досвід для команди.

Наступний матч «Минай» зіграє 19 вересня на виїзді із полтавською «Ворсклою».


«Минай» – «Чорноморець» 2:2

Голи: Байдал, 42 (пен.), Вишневський, 53 - Ванат, 57, Авагімян, 64.

«Минай»: Кучер, Лиховидько, Векляк, Книш (Гончар), Хахльов, Синьогуб, Байдал (Багайоко), Вишневський (Селезньов), Коваленко (Горін), Петрусенко, Месхі (Кобак)

«Чорноморець»: Кучерук, Кадірі (Тлумак), Дубко, Вантух, Путря (Біловар), Кравченко, Михайленко, Цітаїшвілі, Авагімян (Вачиберадзе), Ісаєнко (Брагару), Ванат (Бугай)

Попередження: Селезньов – Вантух
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 321 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: