Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Неймовірний камбек "Минаю" у Берегові
13:42
Неймовірний камбек "Минаю" у Берегові
​Минайські футболісти у першому офіційному матчі під керівництвом нового наставника завоювали перемогу у надвидовищній дуелі з ФК «Берегово»

Неймовірний камбек Минайські футболісти у першому офіційному матчі під керівництвом нового наставника, хоч і змусили похвилюватись, однак завоювали таку потрібну перемогу у надвидовищній дуелі проти ФК «Берегово».
 
Перша половина зустрічі, до слова, не віщувала такої підсумкової зливи голів. Невелика кількість моментів, напружена боротьба у центрі поля і тільки поодинокі гольові можливості. Проте ще в першому таймі вболівальники побачили забиті м'ячі голи, при чому влетіли вони, як у ворота господарів, так і ворота гостей. Спочатку відзначився Віктор Чумак, після успішного удару головою з подачі Миколи Гібалюка. Але берегівчанам вдалось вирівняти рахунок на табло перед самою перервою. Удар зі штрафного у виконанні Василя Луці призвів до забитого голу. Допоміг і рикошет від того таки оборонця Віктора Чумака, який за іронією долі став фігурантом обох м'ячів у першій половині зустрічі.
 
А от у таймі другому гра розкачалась не на жарт. У центрі поля велася по справжньому безкомпромісна боротьба! Наслідком якої стало два вилучення: спочатку нерви не витримали у Владислава Човрія, а ще за декілька хвилин поле покинув Владислав Микуляк. 
 
Майже відразу після цього берегівчани вийшли вперед — це Василь Луця випередив захисників на другому поверсі і перевів ігровий снаряд у ворота. Ще через кілька хвилин Василь Ковтун подвоїв рахунок для господарів. З ударом з-за меж штрафної не зумів впоратись голкіпер і рахунок став 3:1.
 
Здавалось, що перемога берегівчан неминуча і минайці сьогодні поїдуть додому з пустими руками. Однак залишалось грати ще більше двадцяти хвилин і підопічні Михайла Іваниці навіть не думали опускати руки.
Як підсумок, Михайло Кополовець скоротив відрив у рахунку: передача з правого флангу на дальню стійку і новоспечений гравець «Минаю» ударом злету вколочує круглого у ворота.
 
Гості насідали на ворота берегівчан дедалі сильніше та інтенсивніше. І згодом це принесло свої плоди у вигляді нічийного рахунку. Пройшла ще одна передача з правого краю — цього разу на настирливого форварда Матвія Бобаля, який ударом в дотик переправляє м'яч у ворота - 3:3. Нові досвідчені футболісти напрочуд результативно дебютують у чемпіонаті області!
 
Але і це ще не все! Вже на доданих хвилинах гри той таки Михайло Кополовець філігранним ударом з розвороту знімає павутинку з дев'ятки воріт Артема Блоха і приносить своїй команді виїзну перемогу!


Арбітр: Ярослав Козик
Асистенти: М. Сухан, К.Ліб
Делегат: Іван Староста

стадіон «Дружба», 400 глядачів; +18С

ФК «Берегово» — ФК «Минай» 3:4

Голи: Василь Луця 44, 66, Василь Ковтун 73 - Віктор Чумак 9,  Михайло Кополовець 75, 90+1, Матвій Бобаль 85.
 
ФК «Берегово»: Артем Блох, Іван Сливка, Василь Бонтей, Степан Буксар, Андрій Микитишин, Олександр Балаж, Микола Татинець, Владислав Човрій, Олександр Міклош, Василь Ковтун, Василь Луця
На заміну виходили: Сергій Гичка, Василь Красношлик, Акош Бокшо
Тренер: Мирослав Бабяк
 
ФК «Минай»: Юрій Погоріляк, Михайло Дудаш, Віктор Чумак, Микола Гібалюк, Валентин Суслов, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Михайло Кополовець, Яромир Лобода, Михайло Чедрик, Матвій Бобаль
На заміну виходили: Олександр Зубанич, Едуард Нергеш, Констянтин Багрій, Євген Мирончук, Євген Костик
Тренер: Михайло Іваниця
 
Попередження: Іван Сливка, Владислав Човрій, Василь Красношлик - Владислав Микуляк, Яромир Лобода, Віктор Чумак.
 
Вилучення: Владислав Човрій (друга жовтра картка 57) - Владислав Микуляк (друга жовта картка 65)
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці "Минайфейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1675 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: